2777
2789
عنوان

سلام بعد سالها

127 بازدید | 13 پست

اکانتی رو بالا آوردم که سیمکارتش اصلا وجود نداره🥸😂🗿تاپیکهام پشماممم همش مال مجردی و عقد

الان من عروسی کردم بچه امم یکسالشه :)))))چند روز دیگه دوسالش میشه

باورم نمیشه

همچنان بیکارم اما اونموقع فارغ تحصیل انسانی بودم الان لیسانس حقوق دارم و دوساله از اتمامش گذشته🥹🩷و خب شغلی ندارم ولی تلاشمو دارم میکنم براش

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام جاناتانمیشناسمت نمیدونم منو یادته یا نه...منم بعد۵ سال یک ماه پیش برگشتمالبته پسوردم فراموشم شد ...

من جاناتان نیستم🥸

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

با خواندن تاپیکت انگار منم باهات گذر زمان رو حس کردم🥲

😢🥹میخوام گریه کنم

وای🤣🤣نوشتم جاناکیبورد نوشته جاناتان 😭🤣

جدی اکانت منو یادته؟؟ نمیدونم چرا من هیچی یادم نیست اگر یادته چی میدونی شاید توی تاپیکای قدیمیم اسم پیدا کنم

۹۹ ازدواج کردی؟ منم اسفند ۹۹ ازدواح کردم😅🥲چقدر زود میگدره

اره ۹۹/۹ عقد بود

۱۴۰۲ اردیبهشت عروسی

۱۴۰۲ بهمن نینیم امد

جدی اکانت منو یادته؟؟ نمیدونم چرا من هیچی یادم نیست اگر یادته چی میدونی شاید توی تاپیکای قدیمیم اسم ...

یه کاربری داشتم شیرین_شیرینا

خیلییی میدیدمت اینجا چندبار هم صحبت کردیم یادمه

داخل تاپیک هام ایده ارایشی میزاشتم و درباره یه سری مسائل درسی گاهی...

حالا نمیدونم توی تاپیکات شرکت کردم یا نه

کاربر سال ۹۶_۹۹ البته با کاربری دیگه. شیرین_شیرینا سابق

یه کاربری داشتم شیرین_شیرینا خیلییی میدیدمت اینجا چندبار هم صحبت کردیم یادمهداخل تاپیک هام ایده ارای ...

اوممم شاید پیدا بشه

اونموقع فعال بودی زیاد توی سایت؟یعنی نظر زیاد میدادی به بقیه؟

اوممم شاید پیدا بشهاونموقع فعال بودی زیاد توی سایت؟یعنی نظر زیاد میدادی به بقیه؟

تقریباا خیلی زیااادد نه ولی فعال بودم

سال ۹۹ تعلیق شدم.

کاربر سال ۹۶_۹۹ البته با کاربری دیگه. شیرین_شیرینا سابق