2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلامش چطوره

اتیسم کلام رفتار تکراری وکلیشه ای عدم برقراری ارتباط نسبت به سن است

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فقط میگه دد ،ب ب ،م م اما بلد نیست به من و پدرش بگه بابا ماما

خب یازده ماهشه تازه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
کلامش چطورهاتیسم کلام رفتار تکراری وکلیشه ای عدم برقراری ارتباط نسبت به سن است

یکسری اوا ها مثل ب ب،م م ،دد میگه برای خودشم حرف میزنه با این اواها.

ارتباطش خوبه ،بیرونم میریم ادمها رو میبینه لبخند میزنه

یکسری اوا ها مثل ب ب،م م ،دد میگه برای خودشم حرف میزنه با این اواها.ارتباطش خوبه ،بیرونم میریم ادمها ...

خب با اسباب بازی درست بازی میکنخ

پیشرفتش کند نشده؟ حرف میزنید متوجه میشه؟گوش میکنه؟ صداش میکنید اسم خودشو میشناسه؟واکنش نشون میده؟خطر ...

نه کند نشده،حرف نه اما یکسری اصوات میگه،اره اسمشو میشناسه،خطر که متوجه نمیشه،میگم جیزه ،بر میگرده نگاهم میکته اما دست میزنه

خب با اسباب بازی درست بازی میکنخ

یکسری اسباب بازی رو بله،مثلا چیزی که درش رو باید باز کنه و ببنده رو دوست داره ،مدام انجام میده،اما مثلا سیم خیلی دوست داره،یک سیم خالی رو مدام دستشه سر و ته ش رو چک میکنه

یکسری اسباب بازی رو بله،مثلا چیزی که درش رو باید باز کنه و ببنده رو دوست داره ،مدام انجام میده،اما م ...

ببین خیلی زوده بخواهی برچسب اتیسم بدی بهش اگه هم باشه خفیفه فقط ازت مبخوام باهاش زیاد بازی کن نزار زیهد تنها بمونه