hopebyhope مدیر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 120 عنوان جیییییییییییغ جیغ جیغ | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 33 پست *معاون علمیِ رئیسجمهور: اینترنت امروز، فردا یا نهایتاً تا آخر هفته به حالت عادی برمیگردد.*@Farsna 1404/10/29 | 15:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hopebyhope مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 120 الان هیچ مشکلی جز اینترنت نداری؟بهت برنخوره فقط سوال کردم بدونم موضوع اینترنت نیست فقط من با هوش مصنوعی کار انجام میدم اشتراک چت جی پی تی گرفته بودم پرید کلا منتظر چیزی بودم بعد از دوسال وقتی اومد نت ملی شد موضوع اینه اینترنت بودن یا نبودنش مشکل نیست اینترنت خود زندگیه
anahitashmdi عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1962 خودت چی فکرمیکنی فکر میکنی غمش فقط نته؟خب چیکار میتونه بکنه بنظرت؟یه سوال پرسیده چرا هزارتا چیز ازش ... تو وکیل وصیشی؟شاید جوابش دلمو اروم کنه،شاید ی چیز بگه منم یاد بگیرم تو این شرایط ی چیز خوشحالم کنه،چرا به من میپزی الان؟
hopebyhope مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 120 من دیگه خسته شدم از این وضعیت😞 اعصاب منم خورده
hopebyhope مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 120 خودت چی فکرمیکنی فکر میکنی غمش فقط نته؟ خب چیکار میتونه بکنه بنظرت؟ یه سوال پرسیده چرا هزارتا چیز ... گل گفتی آخه اصلا اینترنت خود زندگیه من چت جی پی تی اشتراک گرفته بودم کلا پرید خیلی بهم فشار اومد
یاس68من عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 202 موضوع اینترنت نیست فقط من با هوش مصنوعی کار انجام میدم اشتراک چت جی پی تی گرفته بودم پرید کلا منتظر ... منم کار میکردم باهاش🚶♀️🚶♀️🚶♀️
hopebyhope مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 120 تو وکیل وصیشی؟شاید جوابش دلمو اروم کنه،شاید ی چیز بگه منم یاد بگیرم تو این شرایط ی چیز خوشحالم کنه،چ ... آروم باشید باور کنید دعوا کردن فقط اعصابمون رو خورد میکنه من بابت اشتراک چت جی پی تی فقط خوشحالم نمیدونی چه قدر حرص خوردم به خاطرش
یاسی0000 عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 399 تو وکیل وصیشی؟شاید جوابش دلمو اروم کنه،شاید ی چیز بگه منم یاد بگیرم تو این شرایط ی چیز خوشحالم کنه،چ ... سایت تبادل نظره همونطور که خودت آزادانه نظرتو میگی
anahitashmdi عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1962 موضوع اینترنت نیست فقط من با هوش مصنوعی کار انجام میدم اشتراک چت جی پی تی گرفته بودم پرید کلا منتظر ... اره واقعا دذست میگی،ما کارمون کلا با اینارنت در ارتباطه میلیاردی چک داریم،خدا کنه نتا درست شه از این بدبخت تر نشیم
hopebyhope مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 120 منم کار میکردم باهاش🚶♀️🚶♀️🚶♀️ اصلا بدون چت جی پی تی زندگی سخته در کل بدون هوش مصنوعی
یاسی0000 عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 399 گل گفتی آخه اصلا اینترنت خود زندگیه من چت جی پی تی اشتراک گرفته بودم کلا پرید خیلی بهم فشار اومد اونقد بدم میاد برای هرچیزی سریع یه حرف درمیارن اره معلومه که خوشحالم خوشحال نباشم که قراره وصل شه خب چیکارکنم برم بیرون چه خاکی سرم کنم😑😑😒😒
hopebyhope مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 120 اره واقعا دذست میگی،ما کارمون کلا با اینارنت در ارتباطه میلیاردی چک داریم،خدا کنه نتا درست شه از این ... انشالله چک شما هم پاس بشه اینترنت نیست زندگی انگار متوقف شده
anahitashmdi عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1962 سایت تبادل نظره همونطور که خودت آزادانه نظرتو میگی اخه میگی سوال کرده،سوال نکرد خبر داد،من خودم شرایط کاریم طوریه اینارنت نباشه پول در کار نیست،خواستم ببینم اونم مثل منه یا نه