2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان هیچ مشکلی جز اینترنت نداری؟بهت برنخوره فقط سوال کردم بدونم

موضوع اینترنت نیست فقط

من با هوش مصنوعی کار انجام میدم

اشتراک چت جی پی تی گرفته بودم پرید کلا

منتظر چیزی بودم بعد از دوسال وقتی اومد نت ملی شد

موضوع اینه اینترنت بودن یا نبودنش مشکل نیست

اینترنت خود زندگیه

خودت چی فکرمیکنی فکر میکنی غمش فقط نته؟خب چیکار میتونه بکنه بنظرت؟یه سوال پرسیده چرا هزارتا چیز ازش ...

تو وکیل وصیشی؟شاید جوابش دلمو اروم کنه،شاید ی چیز بگه منم یاد بگیرم تو این شرایط ی چیز خوشحالم کنه،چرا به من میپزی الان؟

خودت چی فکرمیکنی فکر میکنی غمش فقط نته؟ خب چیکار میتونه بکنه بنظرت؟ یه سوال پرسیده چرا هزارتا چیز ...

گل گفتی

آخه اصلا اینترنت خود زندگیه

من چت جی پی تی اشتراک گرفته بودم کلا پرید

خیلی بهم فشار اومد

تو وکیل وصیشی؟شاید جوابش دلمو اروم کنه،شاید ی چیز بگه منم یاد بگیرم تو این شرایط ی چیز خوشحالم کنه،چ ...

آروم باشید

باور کنید دعوا کردن فقط اعصابمون رو خورد میکنه

من بابت اشتراک چت جی پی تی فقط خوشحالم

نمیدونی چه قدر حرص خوردم به خاطرش

موضوع اینترنت نیست فقط من با هوش مصنوعی کار انجام میدم اشتراک چت جی پی تی گرفته بودم پرید کلا منتظر ...

اره واقعا دذست میگی،ما کارمون کلا با اینارنت در ارتباطه میلیاردی چک داریم،خدا کنه نتا درست شه از این بدبخت تر نشیم

گل گفتی آخه اصلا اینترنت خود زندگیه من چت جی پی تی اشتراک گرفته بودم کلا پرید خیلی بهم فشار اومد

اونقد بدم میاد برای هرچیزی سریع یه حرف درمیارن اره معلومه که خوشحالم

خوشحال نباشم که قراره وصل شه خب چیکارکنم برم بیرون چه خاکی سرم کنم😑😑😒😒

اره واقعا دذست میگی،ما کارمون کلا با اینارنت در ارتباطه میلیاردی چک داریم،خدا کنه نتا درست شه از این ...

انشالله چک شما هم پاس بشه

اینترنت نیست زندگی انگار متوقف شده

سایت تبادل نظره همونطور که خودت آزادانه نظرتو میگی

اخه میگی سوال کرده،سوال نکرد خبر داد،من خودم شرایط کاریم طوریه اینارنت نباشه پول در کار نیست،خواستم ببینم اونم مثل منه یا نه