2777
2789
عنوان

شوهرمو بلاک کردم😁

328 بازدید | 15 پست

دیگه صبرم لبریز شده اعتراف میکنم دنبال بهونه بودم😂😂 صبح زنگ زدم بهش یه سوالی میپرسم بعد سرد جواب داد منم دیدم حوصله نداره هی شوخی کردم حال و هواش عوض شه دیدم عاقا بدتر با خنده یه تیکه بهم انداخت بعد قطع کردن براش پیام دادم خیلی بی ذوقی اونم بهونه آورد کارش مونده کامپیوترش هم ادا درمیاره حوصله نداره حرص کامپیوترش رو سر من خالی کرد همیشه همینجوریه حرف دلشو با خنده و شوخی میگه اگه به روش بیاری میگه بی جنبه ای به روش هم نیاری بعدش یه حس غرور و فاتح بودن تو چشاش هس که آخ جون من حرفمو گفتم یکم قبلش بخاطر بعضی بی فکریاش دلم ازش پر بود دیگه هرچقدر زنگ زد جواب ندادم زدم بلاکش کردم اعصابم یه خورده آروم شه😬 نمیدونم کارم درسته یا نه ولی تو اون لحظه به جای بحث بیخود همین به ذهنم رسید

بدی متاهل بودن اینکه طرفو بلاک میکنی غروب کلید میندازه میاد تو خونه😑

فرهنگ مردم را نمیسازند. این مردم هستن که فرهنگ را میسازنداگر این حقیقت داشته باشه انسانییت زنان در فرهنگ ما وجود ندارد باید ان را در فرهنگ خودمان بسازیم و نهادینه کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یهو وارد خونه بشه چی؟

قفلو عوض کن😂

شدیدمحتاج دعاتم🫠"اکنون بنظرمیرسدکه صبورتر شده ام اما چراغی در وجودم خاموش شده است که دوست داشتم تا ابد روشن بماند...تمام من درگیر اوست .💔