2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🫠 ب قول خانوم جلسه ای دهنتو ببند

اینجا حذف نمیشه چیزی

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

روز مشخص ساعت مشخص میفرستی به نی نی یار

@niniyar

اطلاعات بیشتر امضا نی نی یار

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

روزهای زوج بفرست نی نی یار

@niniyar بزن رو تگ بخون نوشتن شرایط رو

میزنی ارسال پیام و میفرستی

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

🫠 ب قول خانوم جلسه ای دهنتو ببند اینجا حذف نمیشه چیزی

خانوم جلسه ای چیه؟خیلی میشنوم تو سایت اینروزا

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

خانوم جلسه ای چیه؟خیلی میشنوم تو سایت اینروزا

ی کلیپ بود قدیما ی خانوم حرف میزد

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

کجاست niniyar?

سلام

بالای همین صفحه بزنین روی علامت شبیه ذره بین 🔍🔍 و جست و جو کنین niniyar

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

اوو دنگ و فنگ دارهه؟ 😂🥲

ساده هست فقط لینک تاپیکتون رو پی وی niniyar 🕊می فرستین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

🔵🔵

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.