پری_کوه_قاف مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 732 عنوان رنگ مو کمکککککککککک 100 بازدید | 18 پست ۴ ماه پیش رنگ کردم قهوه ای عسلی دراومده ریشه مجلوم هم روشن تر از پشتم شدالان میخوام یکدست شهرنگ شماره ۳ بزنم یا ۴؟اگ اینا رو بزنم بعد ی مدت چن رنگ و بدرنگ نمیشه؟از ریشه باید بزنم یا فقط همون قسمت ک میخام؟ 1404/10/29 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_شکلاتی_هستم عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 825 میخوای رنگ بزنی اول ریشه بزن بعد ساقه ، کف سر گرمه خیلی سریعتر رنگ مییگره Army
suniya عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 955 نمیفهمم درست چیکار میخوای بکنی😭😂رنگ مو رو باید از پشت شروع کنی به زدن چون جلو سریع روشن میشه عکس بزار ببینیم راهنمایی کنم رنگ کارم بیزارم از دین شما، نفرین به آیین شما!
guiltygoddess عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 198 ۴ تیره است ۵ طبیعی رو با دودی متوسط قاطی کن یه رنگ قهوه ای خوب میده کلا هرچی خواستی بزنی با دودی همون طیف مخلوط کن که قرمزیش رو بگیره
پری_کوه_قاف مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 732 نمیفهمم درست چیکار میخوای بکنی😭😂رنگ مو رو باید از پشت شروع کنی به زدن چون جلو سریع روشن میشه عکس ب ... عشقم میخوام موهامو تیره کنم شماره ۳ بزنم یا ۴؟و وقتی میخوام بزنم از کف سرم بزنم؟ چون ریشه دراومده یا ن همون پایین موهامو ک رنگ داره بزنم
پری_کوه_قاف مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 732 ۴ تیره است ۵ طبیعی رو با دودی متوسط قاطی کن یه رنگ قهوه ای خوب میده کلا هرچی خواستی بزنی با دودی همو ... ۴ دودی همون سیاه میشه؟
پری_کوه_قاف مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 732 نمیفهمم درست چیکار میخوای بکنی😭😂رنگ مو رو باید از پشت شروع کنی به زدن چون جلو سریع روشن میشه عکس ب ... بعد ۴ دودی بگیرم یا n4 چی بگم ب فروشنده
suniya عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 955 عشقم میخوام موهامو تیره کنم شماره ۳ بزنم یا ۴؟و وقتی میخوام بزنم از کف سرم بزنم؟ چون ریشه دراومده یا ... شماره ۳ و ۴ چه رنگی؟ طبیعی؟ و چه برندیهیکی دو سانت مونده به ریشه بزن بعد ده دقیقه ریشتو هم بزن بیزارم از دین شما، نفرین به آیین شما!
guiltygoddess عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 198 ۴ دودی همون سیاه میشه؟ نه فرق داره بهتره با همون فروشنده مشورت کنی حضوری بگه بهت
suniya عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 955 بعد ۴ دودی بگیرم یا n4 چی بگم ب فروشنده هم ۴ دودی هم n4 مشکی میشه هاا۴ دودی رو موهای خودمم یه بار زدم کامل مشکی شدالبته بستگی به موهای الانت داره که چقد روشنه بیزارم از دین شما، نفرین به آیین شما!
پری_کوه_قاف مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 732 شماره ۳ و ۴ چه رنگی؟ طبیعی؟ و چه برندیهیکی دو سانت مونده به ریشه بزن بعد ده دقیقه ریشتو هم بزن میخوام ریشه م مال خودم باشه همون مشکینمیدونم چ برندی بگیرم خوبهاطلاعاتم صفره
پری_کوه_قاف مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 732 هم ۴ دودی هم n4 مشکی میشه هاا۴ دودی رو موهای خودمم یه بار زدم کامل مشکی شدالبته بستگی به موهای الانت ... جلو موهام خیلی روشنه. عسلیهخب همون مشکی بعد چن هفته شستن کمرنگ تر میشه فک کنم
suniya عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 955 میخوام ریشه م مال خودم باشه همون مشکینمیدونم چ برندی بگیرم خوبهاطلاعاتم صفره اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی برندای ایرانی مارال و اوایی خوبه بیزارم از دین شما، نفرین به آیین شما!
پری_کوه_قاف مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 732 اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی برندای ایرانی مارال و اوایی خوبه بدون امونیاک چیهزینه مهم نیس
suniya عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 955 جلو موهام خیلی روشنه. عسلیهخب همون مشکی بعد چن هفته شستن کمرنگ تر میشه فک کنم پس n4 خوبه اره با شستن روشن تر میشه ولی نه بعد چند هفته رنگای تیره قوین شاید بعد یکی دو ماه یه قهوه ای تیره بهت بده بیزارم از دین شما، نفرین به آیین شما!