2777
2789
عنوان

ریش و لیزر کندلا

102 بازدید | 16 پست

بچه هاااااا من بناگوشم خیلی موهای زبر داشت و مثل ریش بود ۴ جلسه لیزر کندلا رفتم هنوز کامل نرفتن. ولی مشکلی که دارم اینه که حس میکنم از سمت بنا گوش که به سمت گونه هام میام موها پرزی شدن و ضخیم نیستن. لیزر به اون موهای پرزی هم میخوره دیگه. احساس میکنم اونا دارن ضخیم میشن.

یا اصلا جاهای دیگه مثلا رو سینه کلی موی ضخیم داشتم ولی موهای پرزی هم بود. قر و قاطی بود. اونا ضخیم بشن چیییی؟

ضخیم بشن بعدا دوباره با لیزر میرن؟

توروخدا تجربه هاتونو بگید.

بعد یچیز دیگهههه. با ۴ جلسه چقدر باید جواب گرفته باشم؟ بعد از چند جلسه دیگه درنمیان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم. اتفاقا درست فکرمیکنی. وجدان ندارن نمیان بین لیزر و اون کرکیا یه چیزی بذارن بهشون نخوره و اونا زائد نشن. برای اوناهم الان باید بری. بهشون تاکید کن لیزر نخوره به کرکی ها. ۳سری رویش مجدد خواهی داشت. یه جلسه درمیون.

بعد از چند جلسه موها برگشت پیدا میکنه نترس و ادامه بده کندلا دستگاه خیلی خوبیه .ولی موهای کرکی ممکنه ضخیمبشه .من بناگوش و چانه رو انجام دادم نشد ولی دوتا دونه مو روی غبغب داشتم اونا رو لیزر کرد یه کم بیشتر شد .دکتر گفت بلافاصله بعد لیزر کمپرس یخ بزار گذاشتم ولی در حد ده پونرده تا موی ضخیمدارم

اگه روی پرزی ها بگیره اره ضخیم میشن

خب اون که نمیدونه. مثلا قسمت ساعد دستم جاهاییش که پرزی بوده حس میکنم داره ضخیم میشه. کلا موهای ضخیم و پرزی قر و قاطی ان. نمیشه که به پرزی ها نخوره.

من انجام دادم. اتفاقا درست فکرمیکنی. وجدان ندارن نمیان بین لیزر و اون کرکیا یه چیزی بذارن بهشون نخور ...

عزیزم برای اونایی که قبلا پرزی بوده و الان زائد شده اگه لیزر ادامه پیدا کنه جواب میگیرن یا مقاوم شدن؟

خب اون که نمیدونه. مثلا قسمت ساعد دستم جاهاییش که پرزی بوده حس میکنم داره ضخیم میشه. کلا موهای ضخیم ...

چاره چیه منم چونم مو نداشت فقط ی قسمت اونم ب اندازه انگشت گفتم بگیر الان گردنمم مو در میاره 😂

ضخیم میشن و هرگز کامل از بین نمیرن😂 خودم ۳۹ جلسه ست دارم میرم هرماه

بخاطر اونایی که ضخیم شدن داری ۳۹ جلسه میری؟ یا کلا موهای عادیتم نیاز داره که هر ماه بری؟ اخه خیلی زیاده ۳۹ جلسه. چه دستگاهیه؟

چاره چیه منم چونم مو نداشت فقط ی قسمت اونم ب اندازه انگشت گفتم بگیر الان گردنمم مو در میاره 😂

خب الان باید چیکار کنی؟ هنوز داری لیزر میشی که اونا برن؟ یا نه دیگه نمیرن؟🥺