2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 42 پست
اره خودمم دلم نمیاد اخه شوهرم بدون اینکه با مشورت کنه سر خود ارز دیجیتال خرید همش هم ضرر کرد نزدیک د ...

الان تاپیکهای قبلی ت رو خوندم ،ببخشید شوهرت رو راست نیست و مادرش هم خوب نیست ،اصلا نگو طلا داری خونه پدرت نگه دار به باد میده همرو ،و اینکه خونه بزرگتر جهیزیه بیشترم باید ببری ،برو تو همون خونه تا ببینی شوهرت چه طوریه ،اصلا ارزش نداره بخوای کمک کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نفروش یا فروختی بنام خودت بزن هرچند من مخالف 100 درصد اینم که اول زندگی طلا بفروشه زنخواهر من 2 ...

های حالا برای خواهر شما چهل گرم طلا خریده،خواهر ساده من طلا مجردی که بابام براش خریده بود رو فروخت ماشین خرید،یه زمین خرید،به امید اینکه شوهر احمقش خونه بسازه از مادر شوهرش جدا بشه،هیچکدوم هم به اسمش نیست،انقدر اذیته میگم ول کن بیا خونه بابا میگه بچم رو چیکار کنم دلم واسه ماشین و زمینی که خریدم میسوزه ،جهازش رو هم استفاده نکرده،میگه جهازم رو هم نمیدن،میگم از جونت مهم تر نیست،ولی قبول نمیکنه میگه یه روز همه رو ازش میگیرم جدا میشم،نه ساله خونش رو توشیشه کرده مردک خیانت کار حمال💔

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
های حالا برای خواهر شما چهل گرم طلا خریده،خواهر ساده من طلا مجردی که بابام براش خریده بود رو فروخت م ...

مال ما هم یه ماه و نیمه برگشته همه چی هم بهش بخشیده ازش متنفرم کلا ندیدم مردی که اول زندگی طلاهای زنشو بفروشه و ادم حسابی از اب در بیاد

الان تاپیکهای قبلی ت رو خوندم ،ببخشید شوهرت رو راست نیست و مادرش هم خوب نیست ،اصلا نگو طلا داری خونه ...

مادرش که نگو شده دشمن زندگیمون الانم چندماهه دیگه کاملا قطع رابطه کردم

شوهرمم به خاطر اینکه مخفی کاری کرده پشیمون فکر میکرده قراره سود کنه یه عروسی خوب بگیره تا من خوشحال شم ولی وقتی همش ضرر کرد پولشم رفت اعتراف کرد الانم داره شبو روز کار میکنه تا جبران کنه

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

مادرش که نگو شده دشمن زندگیمون الانم چندماهه دیگه کاملا قطع رابطه کردم شوهرمم به خاطر اینکه مخفی کار ...

اگه اینطوریه اصلا یک گرم از طلاتم نفروش صداشم در نیار طلا داری بزار خونه بابات بمونه

اگه اینطوریه اصلا یک گرم از طلاتم نفروش صداشم در نیار طلا داری بزار خونه بابات بمونه

خودش میگه برای جبران همه اشتباهاتم خونه همشو میزنم به اسمت😢 بابام خیلی اصرار داره طلاهاتو بده خونه دیگه بخرید

ولی من دلم نمیاد طلاهامو بدم این همه خوبی کنم اخرم خانوادش باهام بدرفتاری کنن

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

خودش میگه برای جبران همه اشتباهاتم خونه همشو میزنم به اسمت😢 بابام خیلی اصرار داره طلاهاتو بده خونه ...

بزار بزنه به اسمت و اصلا حرفی از طلاهات نزن

باید چند سال بگذره و خودشو عشقشو بهت ثابت کنه خواستی نی نی دار شی ایشالا جابجا میشی و خونه بزرگ میگیری

من میگم نکن

حتی اگه بخاد به همون اندازه به نامت بزنه

خب خودت هم میتونی تنها بری طلا بفروشی خونه بخری

برای تو چه چیز خوبی داره

تازه باید کلی وسیله بگیری که پر کنی اونجارو

طلا هم همیشه رشدش بهتر بوده

بهتره چند سال بگذره بهتر بشناسیش بعد اگر هم خواستی بکنی الان واقعا زوده