2777
2789
عنوان

اخلاق بد زمان پریودی

115 بازدید | 14 پست

تقریبا اخلاق بدم از یک یا دو روز قبل از پریودی شروع میشه تا روز آخر

کنترلش هم سخته کلا مغرور و بداخلاق میشم

امروز با یکی از مشتری های ثابتم بداخلاقی کردم طفلکی ناراحت شد ازم

میترسم از دستش بدم خیلی مشتریه خوبیه

مرخصی نمیتونم بگیرم و باید بیام سر کار تو این دوران

شما چطوری اخلاقتون رو کنترل میکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنترل نمیشه

گند زده شده به همه رابطه هام و دوستیهام 😂 من یک هفته قبل پریودی تا روز پریودیم حالا ..خون که میاد میشم همون فرشته قبل

جدی جدی یکی تو سرم میکه برو جرش بده برو جرش بده..

خلاصه که واقعا تمام زندگیم تحت تاثیرشه

منی ک دیشب بخاطر پریودم تو بازی از دوستام ناراحت شدم و دیگه ادامه ندادم، هوف

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

کنترل نمیشهگند زده شده به همه رابطه هام و دوستیهام 😂 من یک هفته قبل پریودی تا روز پریودیم حالا ..خو ...

واییییی منم اینطوری میشم دوست دارم آدم هارو بکشم

😂

ولی عذاب وجدان بعدی دیوانه میکنه همکارام هم سرزنشم کردن گفتن کلا ۱۸۰ درجه اخلاقم عوض میشه

تازه مشتری هم تعجب میکنه میگه چشه این دیروز خوب بود امروز سگ اخلاق

دوباره دیدیش ازش معذرتخواهی کن

اتفاقا تو ذهنمه اینکه ازش معذرت خواهی کنم ولی میدونی چیه مشتریه پسره جوونه منم دختر جوون میترسم اینجوری خودم رو کوچیک کنم یا اینکه با عذرخواهیم چیزی دیگه ای به ذهنش برسه

مثلا مثل حبیب فکر کنه بگه حتما براش مهم هستم که ازم معذرت خواهی میکنه😂

اتفاقا تو ذهنمه اینکه ازش معذرت خواهی کنم ولی میدونی چیه مشتریه پسره جوونه منم دختر جوون میترسم اینج ...

ایشالا که اینجوری فکر نمیکنه. آدما اکثراً خودشون متوجه میشن که بدخلقی یک نفر ممکنه دلیل دیگه داشته باشه مخصوصاً که تو خانما طبیعیه این امر.