2777
2789

من می خورم

البته قرصای دیگه هم در کنارش می خورم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون تجویز نخور

من خودم با یک چهارم شروع کردم

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من مدت هاست دارو مصرف میکنم

البته آسنترا نه

اگه پزشکت تجویز کرده مصرف کن عزیزم

افسردگی مثل سرطانه ...اگه درمان نشه ... کم کم تمام روان و جسمت رو تسخیر میکنه .... میشی یه تیکه گوشت تو یه تیکه از اتاقت ...

حتما درمانت رو ادامه بده

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
من مدت هاست دارو مصرف میکنمالبته آسنترا نهاگه پزشکت تجویز کرده مصرف کن عزیزمافسردگی مثل سرطانه ...اگ ...

اره عزیزم قبلا برام دکتر تجویز کرده بود نخوردم ولی الان دارم تازه میخورم