2777
2789
عنوان

اینترنت

353 بازدید | 12 پست

این اینترنتا کی میخواد وصل بشه ،نا آرامی ها که تموم شد.من الان میخوام واسه مادرم نوبت دکتر بگیرم اینترنت قطعِ.نمیدونم چکار کنم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوگل وصله

گوگل واسه من کنده ،بعدش سایت دکتر رو باز نمیکنه قبل از نوبت باید تو سایت دکتر پیام بزارم ،دکتر بهم یه کد آزمایش بده .نمیتونم پیام هم بزارم تو سایتش

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

اینو ک با ذره بین میشبا گوگلم میشولی خو معلوم نیس کی وصل بش

نه نمیشه.باید تو سایت خود دکتره پیام بزارم یه کد آزمایش بده.اول برم آزمایش مادرم رو بگیرم و با جواب ببرم پیش دکتر

سایت دکترتو بازه از اونجا بگیر

میدونم از اونجا میشه ولی سایت خود دکتر باز نمیشه من اول باید تو سایت دکتر برای دکتر مادرم پیام بزارم بهم یه کد آزمایش بده.بعد برم آزمایش مادرم رو بگیرم همراه با جواب آزمایش ببرم پیش دکترش

نه نمیشه.باید تو سایت خود دکتره پیام بزارم یه کد آزمایش بده.اول برم آزمایش مادرم رو بگیرم و با جواب ...

عزیزم شاید نت شما کند هستش. چون دکتر مامانت کار واجبه من پیشنهاد میدم یه سر به کافی نت بزنی شاید اونا کمک کنن. ضمنا با مطب خود دکتر هم میتونی تماس بگیری شرایط را بگی شاید خودشون راه حلی پیشنهاد دادند.

عزیزم شاید نت شما کند هستش. چون دکتر مامانت کار واجبه من پیشنهاد میدم یه سر به کافی نت بزنی شاید اون ...

اوهوم باید همون به منشی دکترش زنگ بزنم ببینم چکار میتونم بکنم