2777
2789
عنوان

اسپانیایی

66 بازدید | 8 پست

خوشگلا من تصمیم گرفتم زبان اسپانیایی رو هم کم کم شروع کنم به یادگیری استاد یا کلاس انلاینی اگه مدنظرتون هست ممنون میشم معرفی کنید🤍

وقتی برید موی تورا خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت🪭

ایول بابا

منم خیلی دوس دارم یاد بگیرم وقتشو ندارم فعلا

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

اگه گفتن،لطفا منم لایک کن

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلییی زبون شیرینیه🫠

آره و خیلی یاد گرفتنش سخته ولی ارزششو داره

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

من ایتالیایی میخونم اما استادم دبیر اسپانیایی هم هست. ایدیشو خواستی بگو بدم

اره عزیزم ممنون میشم🤍

وقتی برید موی تورا خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت🪭