2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت باش و از قبل خط قرمزاتو مشخص کن و بگو چقدر حساسی از اونم بپرس هرچی شد با قهر و اینا و کم حرفی تو دلت نگه ندار حرف زدن مهمترین علت پایدار بودن رابطس

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

خودت باش و از قبل خط قرمزاتو مشخص کن و بگو چقدر حساسی از اونم بپرس هرچی شد با قهر و اینا و کم حرفی ت ...

این ایراد منه 😭

اون خداروشکر بهترین نقطه مثبتش اینه که حرف میزنه

مشکلی پیش بیاد سوتفاهمی دلخوری ای چیزی پیش بیاد تو همون لحظه به زبون میاره و حلش میکنه

ولی من نه😭 نمیتونم هرکار میکنم نمیتونم اینطوری باشم . میریزم تو خودم بعد ناخوداگاه رفتارم سرد میشه که اون میاد پیگیر میشه

تازه ببیننن بعد که پیگیر میشه چیشده باید نیم ساعت ۴۰ دقیقه برام صحبت کنه حرف بزنه تا من به حرف بیام😭 ازین عادت خودم متنفرم حرف زدن بلد نیستم

این ایراد منه 😭اون خداروشکر بهترین نقطه مثبتش اینه که حرف میزنه مشکلی پیش بیاد سوتفاهمی دلخوری ای چ ...

علت اینکه حرف نمیزنی چیه؟ بشین فک کن دقیق چرا دلت نمیخواد حرف بزنی دوست داری نازتو بکشه تا حرف بزنی یا فک میکنی خوب درک نمیشی چی

علت اینکه حرف نمیزنی چیه؟ بشین فک کن دقیق چرا دلت نمیخواد حرف بزنی دوست داری نازتو بکشه تا حرف بزنی ...

نمیدونم

تو بحثای خانودگی هم حتی اصن نای حرف زدن و توضیح دادن اضافه ندارم

شاید دلیلش اینه که تو عمرم انقد حرف زدم و تاثیری رو حل کردن مشکلم نداشته ناخوداگاه دیگه میریزم تو خودم...

بعضی وقتا از پارتنرم خجالت میکشم بابت این مسئله

طفلی بار ها و بارها بهم گفته ازین به بعد مثلن اگه چیزی شد همون لحظه بگو نریز تو خودت منم بار ها قول دادم حرف بزنم

ولی نمیشه لامصب نمیتونم زبونم قفل میشه انگار

اگ دوس نداری. حرف. بزنی. نشونع اینکه هتوز تو قلبت اون همه براش جا باز نکردی

فداتشم بحث دوس داشتن نیست اخه

نمیتونم انگار زبونم قفل میشه اون لحظه

اخه کل زندگیم ترجیح دادم مشکلاتمو بریزم تو خودم . با این طفلی هم دارم اینطوری تا میکنم😭

نمیدونمتو بحثای خانودگی هم حتی اصن نای حرف زدن و توضیح دادن اضافه ندارمشاید دلیلش اینه که تو عمرم ان ...

خب پس این یعنی مشکلی که ریشه از گذشته داره بهتر راجب این تحقیق کنی و کتاب مناسبشو بخونی ولی اگ شرایطشو داری تراپی کمک میکنه و خیلیییی تاثیر داره و خوبه

خب پس این یعنی مشکلی که ریشه از گذشته داره بهتر راجب این تحقیق کنی و کتاب مناسبشو بخونی ولی اگ شرایط ...

بنظرت پارتنرم این قضیه رو درک میکنه و پام میمونه تا حلش کنیم؟ همش میترسم نکنه به مرور زده بشه ازم با این کارم

بنظرت پارتنرم این قضیه رو درک میکنه و پام میمونه تا حلش کنیم؟ همش میترسم نکنه به مرور زده بشه ازم با ...

بهش باید بگی بگو میخوام اینو حل کنم و نمیخوام برای همچین چیزی رابطمون خراب شه قطعا اونم درک میکنه و باهم تلاش میکنین براش عزیزم همونطور که تا الان درک کرده