2821
2789

بگو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه چندشه نگو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

دوسه ماهی میشه عقد کردیم ۴. پنج باری رابطه داشتیم یکی دوبار اول فقط درد داشتم الان دیگ درد ندارم ولی خب هیچ لذتی نمیبرم

شرمنده ولی هیچ ارگاسیمی از طریق دخول نداشتم

طبیعیه؟؟؟؟

اصلا دیگ میلی ب رابطه ندارم🥲

دوسه ماهی میشه عقد کردیم ۴. پنج باری رابطه داشتیم یکی دوبار اول فقط درد داشتم الان دیگ درد ندارم ولی ...

بگو شوهرت قبلش باهات معاشقه کنه

و یه طوری بهش بفهمون که با نقطه جیت سرکار داشته باشه

شمع تراپیست🕯️🎀. قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍

دوسه ماهی میشه عقد کردیم ۴. پنج باری رابطه داشتیم یکی دوبار اول فقط درد داشتم الان دیگ درد ندارم ولی ...

ن طبیعی نیس

شاید معاشقه و پیشنوازی درست ندارین خوب تحریک نمیشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلش حتما باید پیشنوازی داشته باشین و سعی کن اون مدت فقط ذهنت درگیر اون لحظه باشه

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

طبیعی نیس،استرس و اینا نداری موقع رابطه؟شاید از نظر ذهنی آماده نیسی

ولی با مشاور حتما حرف بزن چون اینجوری نمیشه ادامه داد به رابطه

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
بگو شوهرت قبلش باهات معاشقه کنهو یه طوری بهش بفهمون که با نقطه جیت سرکار داشته باشه

بنده خدا خیلی تلاش میکنه و ناراحته ک من لذت نمیبرم

ولی واقعا موقع دخول هیچ حس خاصی ندارم

عادیه بنظرتون؟؟؟ کلا دیدم نسبت ب سک س بد شده

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز