2789
عنوان

من خیلییی سردم

166 بازدید | 13 پست

از نظر اخلاقی و حرف زدن و ارتباط گرفتن خیلی سردم

اینو هم چندتا از خواستگارام گفتن هم یه روانشناس گفت بازداری هیجانی داری

الان یکی هست که دوسش دارم و نمیخام با رفتارم از دستش بدم ولی اونم خیلی مغروره و فضای صمیمیت رو ایجاد نمیکنه به اون شکل ، اونم دلش میخادا ولی یا نمیتونه یا وقتی مدل خشک منومیبینه اینکارو نمیکنه

خودمم سرد و خشکم و حس میکنم یه سری حرفا و کارا لوس بازی و آویزون بازیه ، الان رابطمون بعد دوماه و خورده ای هنوز در حد "شما ، خواهش میکنم، صبحتون بخیر 🌸و... حرفای سطحی مونده

لطفا بگید چجوری یکم صمیمی تر بشم و دلبری کنم؟

یهو بهش بگو فدای اون تار ریشت بشم سورپرایزش کن

مث ندیده ها😶😂

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤣🤣

دوتا دستاشم باید بندازه گردنش درحد خفگی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

خدا نکشتت🤣🤣🤣جدی پرسیدم من

میدونی منم مثل توعم سرد نیستم خجالتیم اما پارتنرم پرو و زبون بازه اون صمیمیت شدید ایجاد کرد خب صمیمی کردن رابطه به عهده اقاست🫤🥲

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

منم رفتارم اینجوریه

کودک درونم فعاله اما درونگرام تا صمیمی بشم خیلی مغرور وخشکم. اینکه با یکی صمیمی بشم هم خیلی طول میکشه.

و اینکه این برخوردهای سرد وخشک اصلا خوب نیست وهیچ دستاورد وپیشرفتی تو زندگیت نمیاره

تغییر رفتار سخته به خصوص اولش.

اولین مرحله اینه که شروع کنی به گفتن«تو». و اسمشو بدون آقا بگی.خودت شروع کن وپیش قدم شو.اگه تو حضوری سخته موقع پیام دادن اینکارو کن واستارتشو از پیام دادن شروع کن.

قلب وایموجی گوگولی مگولی هم بفرست.

بحث هایی که میکنید وگفت وگو هاتون ایشالا مثل دوتا همکار که نیست؟

منم رفتارم اینجوریهکودک درونم فعاله اما درونگرام تا صمیمی بشم خیلی مغرور وخشکم. اینکه با یکی صمیمی ب ...

ببین دقیقا فقط درباره درس حرف میزنیم حتی موضوعی نداریم دربارش حرف بزنیم باهم

و حتی اینکه بخام اسمشو بدون آقا صدا کنم برگامو میریزونه 🤦🏻♀️ ما فامیلم هستیم ،تا قبل این دایتانمون من اسمشو با اقا هم نمیگفتم 🙃 ببخشید صدا میکردم

میدونی منم مثل توعم سرد نیستم خجالتیم اما پارتنرم پرو و زبون بازه اون صمیمیت شدید ایجاد کرد خب صمیمی ...

دقیقا ،این خودش مغروره ولی میدونم میخاد بعد سعیشو کرد منم سعی میکنم ولی سعیامون خیلی ناچیز و کمه

دقیقا ،این خودش مغروره ولی میدونم میخاد بعد سعیشو کرد منم سعی میکنم ولی سعیامون خیلی ناچیز و کمه

از دست شما😂تو دیگه از شما و.. استفاده نکن تو پیام صمیمی شو اونم میشه

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

ببین دقیقا فقط درباره درس حرف میزنیم حتی موضوعی نداریم دربارش حرف بزنیم باهمو حتی اینکه بخام اسمشو ب ...

خب همین

باهم چت کردنی اسمشو بنویس.

چندبار هم بنویس تا اون فضای خجالت آور برطرف بشه وکم کم حضوری هم اسمشو بتونی صدا بزنی.

تلفنی حرف زدنی هم از جملاتی مثل «میگم» یا «ببین»استفاده نکن اسمشو بگو.تاثیر صدا کردن اسم خیلی بیشتره.

اون چه سلیقه ای داره؟مثلا فیلم خاصی هست که خیلی دوسش داشته باشه یا موضوع خاصی که دوست داشته باشه مثل چمیدونم گربه سانان وکهکشان واینچیزا.درموردشون بگرد دنبال اطلاعات بعد ازش درحالی که جوابشو میدونی سوال بپرس.کلا سوالات جالب به ذهنت میرسه حتی اگه جوابشو بلدی ازش بپرس ودرموردشون گفت وگو کن.

خب همینباهم چت کردنی اسمشو بنویس.چندبار هم بنویس تا اون فضای خجالت آور برطرف بشه وکم کم حضوری هم اسم ...

دمت گرم،شما گفتی ولی من میدونم نمیتونم

همش میگم نکنه بگه چقدر این پروئه