2777
2789
عنوان

بیاید راجب شخصیت پسر حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه جدیدا معیار دوست داشتن دخترا هم تغییر کرده خبر نداشتی

معیار دوس داشتن دختره وفاداری و تعهد بوده

وگرنه کم دختر هستن که با ی پسر هفت هشت سال سر می کنن مخصوصا اگه پسره اولاش مثلا سه سال اولش حتی کار درست حسابی هم نداشته و فقیر بوده و بذعکس خیلی از پسرام دخترای کم توقع رو ول می کنن و می رن سراغ یکی دیگه

اره ولی دختره هن واقعا قانعه و فقط در موارد ضروری میگه براش خرج کنه ینی از اون دخترا نیس که پسره رو ...

بنظرم پسره دختره رو دوست داره

شخصیتش از روی خرج کردن معلوم نمیشه از روی اخلاق و رفتارش تو رابطه معلوم میشه

اگر هم دست به خرجش خوبه یعنی خسیس نیست و برای خرج کردن هزار تا بهونه نمیاره

دختره هم که ول خرج نیست و قانع است پس بنظرم میتونن با هم خوش باشن

بنظرم پسره دختره رو دوست داره شخصیتش از روی خرج کردن معلوم نمیشه از روی اخلاق و رفتارش تو رابطه معلو ...

ینی بنظرت پسره چون دختره رو دوس داره خرج می کنه الان براش؟

یا می خواد نشون بده که دیگه پول داره و می تونه خرج بکنه

پس چرا اون همه سوال بی جواب بعد 8 سال تو ذهنت مونده ؟!

چون بعضی وقتا می ترسم

الان تو این وضعیت اقتصادی عذاب وجدان کمک گرفتن از پسری که اولاش حتی یه آدامسم برات نمی خرید آدمو می گیره

معیار چی شده مگه

تایید اون آقا پسر توسط اطرافیان اون دختر ، در واقع همون دهن بینی که باعث شده خیلی روابط به در بسته بخوره .

الان اسی بعد 8 سال شناخت جواب سوال های ذهن شو از کاربردها میخواد بشنوه در صورتی که کسی دو طرف رو نمیشناسه چه برسه به نظر دادن

چقدر جالب،راست میگینا بی توجه بودم ب این موضوع

اگه اسی عاقل باشه ، با اون آقا اونقدر صمیمی میشه که کلا هر دو تو رابطه احساس راحتی کنند و هر سوالی داشتند دو طرف صادقانه از هم بپرسند و جوابشم فقط از خود اون شخص بشنوند ، وگرنه غیر این بهترین زندگی ها هم از هم می پاشه وقتی نظر بقیه تو روابط وارد بشه

ینی بنظرت پسره چون دختره رو دوس داره خرج می کنه الان براش؟ یا می خواد نشون بده که دیگه پول داره و م ...

شاید چون پسره استقلال مالی داره فکر میکنه میتونه برای دختره خرج کنه

گفتی قبلا وضعش خوب نبوده و الان بهتر شده پس پسره میخواد بگه مستقله و میتونه از پس خودش بر بیاد

دختره هم قانعه و توقع ای نداره پس پسره اینطوری بیشتر احساس مستقل بودن میکنه