2777
2789
عنوان

ختم وچله معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 34 پست
منو یاد میکنی تو نماز شبت؟ ؟؟اسمم زینب برا ازدواجم و خوشبخت شدنم یادم میکنی ۳۶سالمه

حتما عزیزم اگه لایق باشم

من تو نماز شبم تمام کسایی که بهم التماس دعا گفتن یاد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسامی شهدای عزیزمون :

1_امام حسین (ع) و شهدای کربلا * شهدای گمنام

2_شهید ابراهیم هادی * شهید حاج سعید سامانلو

3_شهید علی جوزانی * شهید حمید قهارترس

4_شهید محمد تقی غیور انزله * شهید رضاپور خسروانی

5_شهید محسن آقاخانی * شهید محمدصادق انبارلویی

6_شهید عین الله آور * شهید علیرضا دلویی

7_شهید عبدالمهدی مغفوری * شهید جاوید یوسفی

8_شهید مرتضی طباطبائیان * شهید محمدعلی حسینی

9_شهید حمید عارف * شهید مالا میری

10_شهید مجید سلیمانیان * شهید محمد فرهادیان فر

11_شهید سید رضا رحمتی * شهید حاج محمد طاهری

12_شهید حاج قاسم سلیمانی * شهید یونس زنگی آبادی

13_شهید مرتضی اسلامی * شهید علی اصغر سماواتی

14_شهید مسعود قادری پناه * شهید سعید چشم به راه

15_شهید محمدحسین نائینی * شهید برونسی

16_شهید علیرضا خلج * شهید عبدالمهدی کاظمی

17_شهید محمدعلی برزگر * شهید حسن سروی

18_شهید دادالله شیبانی * شهید حسن حق نگهدار

19_شهید منصور خادم صادق * شهید غلامحسن صابری

20_شهید سجاد مرادی نژاد * شهید حجت فتوره چی

21_شهید محمد اسدی * شهید رجبعلی ناطقی

22_شهید حمید قبادی نیا * شهید نوید صفری

23_شهید سیدناصر سید نور * شهید عباسعلی فتاحی

24_شهید رضا حاجی زاده * شهید سید محمدجواد حسینی

25_شهید محرم ترک * شهید سید مصطفی میرغفاری

26_شهید سید احمد پلارک * شهید سید مرتضی آوینی

27_شهید سید کوچک موسوی * شهید سید علی دهقان

28_شهید سید علیرضا یاسینی * شهید سید جلیل میری ورکی

29_شهید سید مجتبی صالحی خوانساری*شهید سیدرضا طاهر

30_شهید سید مصطفی صادقی * شهید همت

31_شهید مهدی باکری * شهید اسماعیل سیرت نیا

32_شهید سید معروف ایرانی * شهید سید محمدرضا دستواره

33_شهید سید محمد مصباح * شهید سید عباس میری

34_شهید بابایی * شهیدسید محسن قادری

35_شهید سید حسین میر رضی * شهید سید مهدی غزالی

36_شهید سید علی موسوی * شهید سید علیرضا ترابی

37_شهید سید میلاد مصطفوی * شهیدسید غلامرضامصطفوی

38_شهید جعفر تقی زاده * شهید محمدرضا شفیعی

39_شهید سید جلال موسوی * شهید سید یعقوب میری

40_شهید سید ابوالفضل رضوی * شهید سید اسماعیل احمدی

41_شهید سید کاظم حسینی * شهید سید مرتضی دادگر

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

حتما عزیزم اگه لایق باشممن تو نماز شبم تمام کسایی که بهم التماس دعا گفتن یاد میکنم

چقدر عالی که توفیق دارید نماز شب بخونید 😍

لطفا برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون دعا کنید

من و اعضای تاپیک چله ام رو هم دعا کنید

برای سلامتی یکی از اعضای چلمون هم دعا کنید

بیمار شده بنده خدا

الهی همیشه شاد و سلامت و حاجت روا باشید 🤲💚🌹

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

چقدر عالی که توفیق دارید نماز شب بخونید 😍لطفا برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون دعا کنید من ...

بله قبل از خواب میخونم اگه خدا قبول کنه

چشم عزیزم حتما دعاتون میکنم اگه لایق باشم انشالله همگیتون حاجت روا بشین