2777
2789

آره منم حس میکنم زودتر تموم میشه

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨عرزشی ها در تاپیکم شرکت نکنند و روم ریپ نزنند 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای من از زمانی که نت ملی شده بیشتر مصرف میکنم برعکسه😂، تو روبیکا رفتم قشنگ سر یک ساعت ۵ گیگ تموم شد

دختری حاصل از پیوند دو قوم با اصالت لر و شمالی دانشجوی رشته جامعه شناسی👩🏻🎓 عاشق دنیای پر رمز و راز تاریخ و فلسفه. گاهی احساساتی و زودرنج. ایما هم خدایی داریم.. مدیریت این حساب با روناک و زهرا

باید چیکارکنیم پس؟ یهو چند گیگ میپره اینجوری نمیشه ک

نپرس چه کنیم بپرس چه میشه کرد؟

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨عرزشی ها در تاپیکم شرکت نکنند و روم ریپ نزنند 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز