2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پيج اينستا بايد بزني و فالوئر جمع كني(فالوئر بخري) بعد تبليغ كني من ميخواستم انجام بدم پول ندارم ف ...

چجوری فالوئر میخرن؟

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@
يه پيج هاي فالوئر بالا پول ميدي تبليغ ميكنن فالوئر جذب بشه

اینکه میشه تبلیغ نه فالوئر خریدن 

بگیر نگیر داره

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@
یه جا خوندم میشه تایپ کنیم خوبه

خودت نمونه کاراتو بزار توصفحه ات  .برو تو پیحای شلوغ کامنت تبلیغاتی بزار از صفحه ما دیدن کنید . کارهای ارایشگاهتو بگو و اینجور چیزا عزیزم . الهی گه کارت رونق بگیره پولت زیاد بشه  و برکت داشته باشه واست

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
چی هست

تلوزيون تبليغ ميكنه 

ظاهراً يه نرم افزارع ك وقتي نصب ميكني٣٩تومن واريز ميكني 

بعد توش تبليغ ميذارن هر چي بيشتر تبليغ نگاه كني  بيشتر بهت ميرسه حالا نميدونم تا چقد صحت داره 

2790
2778
2791
2779
2792