2777
2789
عنوان

اتاق کودک

28 بازدید | 7 پست

میخوام اقدام به بارداری کنم

از اشناهامون باردارن و فروردین بچه اش دنیا میاد* آشنای خیلی نزدیکمه نمیخوام بگم کیم شاید شناسایی شم *

بعد برای بچه اش از الان کلی ماشین های از این بزرگ شارژی ها گرفته اتاق بچه آماده کرده تخت مخصوص و کمد دیواری جدید زده کاغذ دیواری جدید لوستر جدید ینی بگم بالغ بر ۱۰۰ میلیون خرج فقط اتاق کودک و

کرده

هال و پذیرایی رو باز سازی کرده و ...

در کل خوشحالن پول خودشونه نوش جونشون منم میبینم لذت میبرم

الان مشکل من اینه که من خونه ام تک خوابه هست

اتاق کودک ندارم

میخوایم اقدام به بارداری کنم

نگرانم

خب به هر حال تمام این چیزا مثل کمد و تخت و همه چیز رو خانوادم مامان و بابام میخرن برای نوه شون اینم بگن زوری نبست بگیم سیسمونی بخرید اونا با رضایت و از ته دلشون میخرن اصلا همیشه مامانم میگه آرزومه نوه بیاری برامون من براش همه چی بخرم منظور تحت فشار نیستن از این بابت

نگرانی من از این بابته که ممکنه من بچه بیارم این چیزایی که خانوادم میخرن جا نداشته باشم بچینم

خب کجا بذارمشون

خونه من کوچیکه ۷۰_۸۰ متره تک خوابه

این دوروبریامون که حاملست خب بچش به دنیا بیاد بچه من بره اتاق اونو ببینه حسرت بخوره من میمیرم بخدا

دوست ندارم بدون اتاق بچه بیارم

همسرم میگه خب نمیتونیم که توی این شرایط خونه جدید بخریم

میگم حتی شده بریم اجاره ای بشینیم ولی بچم اتاق داشته باشه

خیلی ذهنم آشفته هست همسرم میگه تا کی صبر کنیم سنم داره میره بالا برای اتاق بچه چقدر صبر کنم

لطفا چیزی بگین یکم از دغدغه هام کم بشه

الان له هر کی هر چی میگم بهم حق نمیده همسرم یه بار نگفته اوکی حق داری خونمون کوچیکه بچه اتاق نداره سعی میکنم درستش کنم تا گفتم اتاق سریع جبهه میگیره میگه خیلیا همینم ندارن انتظار نداشته باش برم اجاره ای پول ندارم خونه جدید بخرم

خیلی آشفته ام

اصلا جوری شده مامانم میگه فلان جا کمد و تخت کودک دیدم میخوام از الان بخرم نگه دارم سریع پرخاش میکنم بهش چون یادم میفته خب بخره جا ندارم بزارمش

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

عزیزم منم خیلی این چیزا برام مهمه چون خودم اتاق جدا نداشتم هیچوقت ی جور حسرت شده برام الان اتاق دخترمو میبینم انقد خوشحال میشم اون مثل خودم نیست

اگه خودت سرویس خواب نداری همون ی اتاق رو بکن واسه بچت ایشالا تا دو سه سال دیگه خونه دوخوابه میگیری

چو غرش شیران گذشت و رفت ، این عوعو سگان شما نیز بگذرد 🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم خیلی این چیزا برام مهمه چون خودم اتاق جدا نداشتم هیچوقت ی جور حسرت شده برام الان اتاق دختر ...

سرویس خواب دارم خودم خودشم خیلی بزرگه کل اتاقو گرفته 🥲

من از بچگی خودم اتاق جدا داشتم الان برام خیلی سخته بچم نداشته باشه همسرم میگه سرویس خوابتو بفروشیم یا بندازیم برای بچه بچینیم ولی خب من کجا بخوابم 🥲اصلا اوضاع بدیه

سرویس خواب دارم خودم خودشم خیلی بزرگه کل اتاقو گرفته 🥲من از بچگی خودم اتاق جدا داشتم الان برام خیل ...

ن بابا بفروشی دیگه نمیشه خرید روز ب روز گرون میشه

من بودم همون میرفتم مستاجری ولی مردا مثل ما احساسی فکر نمیکنن 🥲

ن بابا بفروشی دیگه نمیشه خرید روز ب روز گرون میشهمن بودم همون میرفتم مستاجری ولی مردا مثل ما احساسی ...

به هر کی میگم میخوام بدم مستاجر میگه عقل نداری

مثلا مامان خودم

میگه واقعا عقل نداری؟ میگم خب این چیزایی که شما گرفتی جا نمیشه کجای خونه بزارم میگه بمن ربطی نداره منکه خریدم بازم میخرم

میگم درککک کن زن

کم مونده بگم برو خونه من زندگی کن من بیام اینجا راحت شیم دوتامونم😂

به هر کی میگم میخوام بدم مستاجر میگه عقل نداری مثلا مامان خودم میگه واقعا عقل نداری؟ میگم خب این چیز ...

😂😂😂 درک میکنم اکثرا این چیزا براشون مهم نیست مارو نمیفهمن 🥹