mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1348 عنوان بلو جایزه میده🥹😍 136 بازدید | 13 پست هم به شما هم من ۱۵۰ تومن میدهفقط موقع ورود این کد معرف رو بزنید مرسی🥹❤PLIL7Q - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱 1404/10/29 | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92408 بلوغلط کرد ۲۰تومن کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1348 بلوغلط کرد ۲۰تومن چرا ۱۵۰ میده من با کد داداشم رفتم داد هر کی ثبت نام میکنه ۱۵۰ میده - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 7909 چقد بدم بیخیال اینجا شی واقعا؟؟ساییدی مارو عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1348 چقد بدم بیخیال اینجا شی واقعا؟؟ساییدی مارو مجبور نیستی بیای ناراحتی تشریفتو ببر - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
mahsaaa1378 عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 5197 فقط ب معرف میده ن اون طرف چو غرش شیران گذشت و رفت ، این عوعو سگان شما نیز بگذرد 🕊️
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 7909 مجبور نیستی بیای ناراحتی تشریفتو ببر اینجا جای این مسخره بازیا نیست هی بیا میلی گلد بیا بلو بیا فلان بخاطر چس تومنهیچگس نیست جمعتون کنه ک عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1348 فقط ب معرف میده ن اون طرف با کد داداشم رفتم به منم داد - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
mahsaaa1378 عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 5197 با کد داداشم رفتم به منم داد من زدم فقط ب معرف داد چو غرش شیران گذشت و رفت ، این عوعو سگان شما نیز بگذرد 🕊️
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1348 اینجا جای این مسخره بازیا نیست هی بیا میلی گلد بیا بلو بیا فلان بخاطر چس تومنهیچگس نیست جمعتون کنه ک هر وقت شما عرزشیـا و اخوندا جمع شدین مام جمع میشیم برو زندگی پس از زندگیتو ببین😘🫶🏻 - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱