2777
2789

نمیگم از زندگی ناامیدم و افکار خودکشی دارم ها.نه. منظورم این نیست.اتفاقا خیلی هم انگیزه دارم و پر تلاشم.

ولی حس خیلی بدی به این دنیا دارم.دنیای پر از غم.

سر هرچیزی برام ناراحتی به وجود میاد.کلی غصه میخورم.

احساس میکنم روحیاتم برا زندگی تو این دنیا که پر از زشتیه زیادی حساسه☹

شما نظرتون راجب زندگی و دنیا چیه؟

روز ها گر رفت گو رو باک نیست...تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست...goftino.com/c/JFQXIl

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میرم توی جمعی که خوشحالن میگم برا چی خوشحالن آخر همه چی غمو غصص برام بی معنیه همهچی خودمم افسرده نیستم درونا عاشق شادیم ولی میگم دنیا به درد نخوره دردو غمش بیشتر از خوبیشه

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...

من پذیرفتم دنیا پر از رنج و سختیه و هیج وقت ارامش مطلق یا نقطه پیروزی قرار نیس از راه برسه همش چالش بعد دیگری

و اینکه چقدر روحیه امون رو قوی کنیم میتونیم این مراحل و چالشها رو با حس بهتری و موفقتر بگذرونیم و هرجی هی یاس و ناامیدی بگیریم هی با حال بد و مشکلات بیشتر

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم همین حس رو داشتم تا اینکه محل و سبک زندگیم رو عوض کردم...بعدش همه چی درست شد... هر وقت این حس رو ...

نه این حس من چیزی فراتر از اون چیزی که شما فکر میکنی.

برا من همه نوقعیت ها این حس وجود داره.

روز ها گر رفت گو رو باک نیست...تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست...goftino.com/c/JFQXIl

دقیقا منم حس میکنم زمان و مکانم اشتباهههمش احساس میکنم یه دنیای دیگه هست که شدیدا انتظارشو میکشه

دنیایی که پر از مهربونیه کسی زور نمیگه😢

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...
من پذیرفتم دنیا پر از رنج و سختیه و هیج وقت ارامش مطلق یا نقطه پیروزی قرار نیس از راه برسه همش چالش ...

بله دقیقا همینه.ولی خوب یکوقتا دیگه دل آدم طاقت بعضی چیز هارو نداره.