2777
2789
عنوان

دائم‌الپریودی🥲🥲

197 بازدید | 17 پست

سلام خانمها. من به خاطر تنبلی تخمدان رفتم دکتر چون پریودم همش عقب می افتاد. الان هم اسپیرولاکتون ۲۵ و سیپرترون کامپاند که یه قرص جلوگیری از بارداری هست میخورم. این ماه به موقع پریود شدم ولی مشکلم اینه تموم نمیشه الان ۹ روزه ولی همچنان لکهبینی دارم درحالیکه من ۶ روزه تموم میکردم. کسی تجربهای اگر داره ممنون میشم کمکم کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرصای خیلی خوبی بهت داده من با اینا خوب شدمچندوقته مصرف می کنی

تقریبا از اول دی پرولاکتینم هم خیلی بالاست برام mri نوشته و یه قرص هم برای اون داده برای شما پیش نیومده اینطوری بشی؟

والا منم تنبلی تخمدان دارم یه قرص بهم دادن دکتر سه بار داخل ماه پریود شدم تا این قرص جدید ها بهت بسا ...

قبلا هم داشتم پارسال الان دیگه ندارم تازه غلظت خون هم یکم دارم نمیدونم چرا تموم نمیشه خودم فکر کنم به خاطر اثر قرصا باشه

نه من اینجوری نشدم

مشکل شما با این قرصها حل شد؟ چند دوره مصرف کردید؟ آخه من زیاد شنیدم که میگن تنبلی تخمدان خیلی با دارو خوب نمیشه باید سبک زندگی رو عوض کرد البته من توی این مدت خیلی چیزها رو تغییر دادم مثلا قند و شکر رو حذف کردم، برنج رو کم کردم، آرد و نون سفید نمیخورم و... با همینا ۴ کیلو هم کم کردم دیگه حالا نمیدونم چطور میشه

مشکل شما با این قرصها حل شد؟ چند دوره مصرف کردید؟ آخه من زیاد شنیدم که میگن تنبلی تخمدان خیلی با دار ...

من یه سال اسپیرونولاکتون و سیبل خوردم

باشگاه رفتم تغذیمو درست کردم

الان دو ساله کاملا خوب شدم

Mood: quietly unstoppable