2777
2789
عنوان

بحث جذاب خانواده همسر

150 بازدید | 13 پست

بنا به دلایلی اومدم شهرشون همسرم نتونست بیاد قرار شد من برم اون کارشو انجام داد بیاد دنبالم

مادرشوهرم خوب بود چون تازه پریود شده بودم برام دمنوش درست کرد آورد مادربزرگ همسرم هم اومد گفت پس شوهرت کجاست گفتم نیومده میاد گفت با همسرت بابد بیای درسته تو هم عزیزی اما با همسرت باشی صفای بیشتری داره

من ناراحت شدم گفتم این حرفو به همسرم هم اگه تنها بیاد میزنین یا بهش میگین خوبکردی زنتو نیاوردی

مادر همسرم گفت نه مادرم منظوری نداره

و دیگه منو مادربزرگش چیزی به روی خودمون نیاوردیم و همینجور عادی با هم برخورد کردیم

نظرتون چیه

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهاجمی گفت احساس بدی بهم دست داد

حرفشو به دل نگیر پیر زنا کلا اینطوری هستن ذهن بسته ای دارن، مادر بزرگ من با اینکه خیلی دوسم داره بعضی وقتا یه حرفایی میزنه تا معده میسوزم

باشه

جواب خوبی دادی دیگه ولش کن پی اش رو نگیر

اتفاقا منظور بدی نداشته.حرمت آدما وقتی با شریک زندگیش باشه بیشتره

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

اتفاقا منظور بدی نداشته.حرمت آدما وقتی با شریک زندگیش باشه بیشتره

اتفاقا منظور بدی داشته آدم هیچوقت به مهمونش اینطور نمیگه که بدون فلانی نیا اینجا واقعا زشته این حرکت در ضمن مطمئن باش هیچوقت به یه مرد این حرف رو نمی زنن فقط ما خانم ها هستیم که حق نداریم تنها جایی بریم

اتفاقا منظور بدی داشته آدم هیچوقت به مهمونش اینطور نمیگه که بدون فلانی نیا اینجا واقعا زشته این حرکت ...

بقیه پیامش را بخون گفته تو عزیزی ولی در کنار همسرت صفاش بیشتره.منظوری نداشته

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

میدونم ولی اینکه بدونی بدون همسرت دوستت ندارن حس بدی نیست ؟؟؟؟؟

عزیز ناراحت نشو .اونا دوستت دارن و کنار همسرت بودن به اونا حس شادی و خوشبختی فرزندشون را میده.