2777
2789
عنوان

ایندفعه میخوام یه کاری کنم

81 بازدید | 21 پست

قرص امی تریپتیلین و امی بت و گاباپنتین ۱۰۰ و کلی داروی دیگه رو همه رو باهم بخورم دیگه واقعا خسته ام از زندگی .....

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ؟ میخوایی حرف بزنیم ؟

ببخشید که یه زمانی فکر میکردم با تلاش کردن میتونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید. باران ک شدی مپرس این خانه کیست سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست باران ک شدی پیاله هارا نشمار جام و قدح و کاسه و پیمانه یکیست

منم همسن توعم کنکور و مریضی و افسردگی تنهایی خانواده و هزار کوفت دیگ ولی میخوام صبر کنم ببینم چی میشه شاید ی روزم من خوشحال بودم

ببخشید که یه زمانی فکر میکردم با تلاش کردن میتونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید. باران ک شدی مپرس این خانه کیست سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست باران ک شدی پیاله هارا نشمار جام و قدح و کاسه و پیمانه یکیست

احساس ها دروغن

عوض می شن اگه صبر کنی

صبر کن کار اشتباهی نکن

یه چند وقت کم صبر کنی حالت عوض می شه بعدا می گی خوب شد منصرف شدم

به اون کسی که دوستت داره فکر کن که چقدر زیااااااد ناراحت می شه

نکن و مشاوره تلفنی بگیر

منم همسن توعم کنکور و مریضی و افسردگی تنهایی خانواده و هزار کوفت دیگ ولی میخوام صبر کنم ببینم چی میش ...

من نمیتونم صبر کنم...

احساس ها دروغن عوض می شن اگه صبر کنی صبر کن کار اشتباهی نکن یه چند وقت کم صبر کنی حالت عوض می شه بعد ...

این حسو من خیلی وقته دارم.... بیشتر از چند سال سابقه خودکشی همدارم...

هیچکس برامناراحت نمیشه

احساس ها دروغن عوض می شن اگه صبر کنی صبر کن کار اشتباهی نکن یه چند وقت کم صبر کنی حالت عوض می شه بعد ...

این حسو من خیلی وقته دارم.... بیشتر از چند سال سابقه خودکشی همدارم...

هیچکس برامناراحت نمیشه

این حسو من خیلی وقته دارم.... بیشتر از چند سال سابقه خودکشی همدارم...هیچکس برامناراحت نمیشه

ناراحت می شن ولی نمی تونن همیشه کنارت باشن مراقبت باشن یا حالت را همیشگی خوب کنن

هر کسی مسئول خودشه باید خودش واسه خودش یه کارهایی انجام بده بهتر بشه حتی کم ، یواش یواش تا وضعیتش بهتر بشه

پاشو برو یه دوش بگیر بعدش برو بیرون یه خوردنی بگیر بخور کمی بخواب

اگه دوستی داری باهاش حرف بزن سبک بشی

بعدش به فکر مشاوره گرفتن و کمی بهتر کردن زندگی باش

شما اون قدرت را در درون داری که زندگیت را بهتر کنی

این حسو من خیلی وقته دارم.... بیشتر از چند سال سابقه خودکشی همدارم...هیچکس برامناراحت نمیشه

اون چیزایی هم که خریدی را هم برو بریز دستشویی در دسترس نباشن بهتره

تو قوی هستی فقط کمی امید نیاز داری

از عطاری هم برو عرق اسطخودوس بگیر یه هفته هر روز یه لیوان بخور بهتر می شه حال روحیت