2777
2789
عنوان

۲و ۳۰۰ کمه؟

141 بازدید | 8 پست

سلام دوستان از اول بارداری تا الان ۵ کیلو اضافه کردم.

هفته ۳۴ هستم.

دکتر سونو نوشت الان رفتم انجام دادم.

گفت ۲ و ۳۰۰ وزنش و گفت خیلی خوبه .

شماها نظرتون چیه کم نیست؟

آخه دکتر خودم گفت چون وزن اضافه نکردی احتمالا بچه هم وزن نگرفته. نگران شدم.دکترمم تا ۵شنبه نیستش 😥

سلام من بارداری دوم مثل شما بودم و زیاد اضافه وزن مشهودی نداشتم و شکمم به نسبت بار اولم کوچیک بود ولی بچه ام 3/5 بود ماشاالله . حتی روزی که رفتم واسه بخیه دکتر کلی ذوقش کرد همش گفت دیدی این چه تپل بود ؟ من انقدرا توقع نداشتم تمام شکمت فقط بچه بود . میخوام بگم میشه ولی تو خورد و خوراک و مکمل هم خوب بخورید اثر داره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من بارداری دوم مثل شما بودم و زیاد اضافه وزن مشهودی نداشتم و شکمم به نسبت بار اولم کوچیک بود ول ...

انشالله همیشه سلامت باشه عزیزم. ممنونم ازت.

دعا کن بچه منم سالم و تپل مپل باشه.

دختر اولم ۳ و ۲۰۰ بود.

انشالله همیشه سلامت باشه عزیزم. ممنونم ازت. دعا کن بچه منم سالم و تپل مپل باشه. دختر اولم ۳ و ۲۰۰ ...

پس شما هم بار دومید خدا براتون نگهشون داره نگران نباشید و به خودتون برسید بچه ماه اخر خوب وزن میگیره

پس شما هم بار دومید خدا براتون نگهشون داره نگران نباشید و به خودتون برسید بچه ماه اخر خوب وزن میگیره

مرسی عزیزم. همچنین بچه های شمارو. 

دختز و پسر دارید؟

وزن بچه هاتون توی هفته ۳۳ و ۳۴ یادتونه چقدر بود؟

والا بچه اولم که دختره هفته ۳۳ فکر کنم ۱۶۵۰ بود.

ما دنیا اومد ۳ و ۲۰۰ بود

مرسی عزیزم. همچنین بچه های شمارو.  دختز و پسر دارید؟ وزن بچه هاتون توی هفته ۳۳ و ۳۴ یادتونه چ ...

نه عزیزم یادم نمیاد بچه های من هر دو دخترن :)

2790
2778
2791
2779
2792