2789

من، تنبلی میکنم برا خوندن ولی خیلی اعتقاد دارم بهش

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه کسی نماز شب بخونه وحاجت رو نشه؟ نماز شبی که انسان را به مقام محمود یعنی ستوده شدن می رسونه البت ...

ی سوال دارم

من میخوندم خیلی هم حاجت گرفتم

ولی نمیدونم چرا ازدواجم جورنمیشه هرچه دعامیکنم

کلاخاستگارندارم اگه پیداشع هم اصلااصلاخوب نیستن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

ی سوال دارممن میخوندم خیلی هم حاجت گرفتمولی نمیدونم چرا ازدواجم جورنمیشه هرچه دعامیکنمکلاخاستگارندار ...

نگران نباش اگر توکل فرد به خدا باشه به وقتش هم آن حاجت برآورده میشه شما نا امید نشو نماز شب را ادامه بده ان شاالله که این حاجت شما هم برآورده میشه.

نگران نباش اگر توکل فرد به خدا باشه به وقتش هم آن حاجت برآورده میشه شما نا امید نشو نماز شب را ادامه ...

میشه بگید شما چجوری میخونید

همون 11 رکعته... 8 رکعتش دو رکعت نماز ه 3 رکعت بعدی میشه شفع و وتر درسته

میشه بگید شما چجوری میخونیدهمون 11 رکعته... 8 رکعتش دو رکعت نماز ه 3 رکعت بعدی میشه شفع و وتر درسته

یازده رکعته 4تا دورکعت به نیت نافله نماز شب یک 2 رکعت به نیت نماز شفع که قنوت نداره ویک رکعت نماز وتر است که در قنوت حاجات خودت را می خواهی که با زبان فارسی هم می تونی دعا کنی وحاجتت را ازخدا بخواهی البته استغفرالله ربی واتوب الیه در قنوت داره که 100مرتبه و300 مرتبه الهی العفو وبعد 40 مومن ازفامیل وآشنا همسایه وغیره را طلب مغفرت می کنی چه زنده چه فوت شده مثلا میگی الهم غفرلی پدرم الهم غفرلی مادر و... البته این تعداد مستحبه اگر حال نداشتی می تونی هر تعداد که حال داشتی بگی واگر باز حال نداشتی یک رکعت را با یک قنوت کوتاه تمام کنی. التماس دعا