2777
2789
عنوان

حالم بده

225 بازدید | 15 پست

دوسه تا تایپک قبلیم رو بخونید

چجوری خودمو ببخشم؟حس کثیفی حس گناه دارم حالم از خودم بهم میخوره

نمیتونم خودم رو تحمل کنم

چجوری باید خودمو ببخشم؟حالم بده باید چیکار کنم؟!

من تا حالا هیچ غلطی تو زندگیم نکرده بودم حالا نمیتونم کاری که کردم رو هضم کنم کلی با خدا حرف زدم توبه کردم کلی التماسش کردم

خدا منو بخشیده؟ازم محافظت میکنه؟

من باید چیکار کنم🥲

میفهممت ولی خودتو ببخش ما همه مون اشتباه میکنیم عزیزم

تاپیک قبلتم دیدم خیلیا کامنت شون خوب بود گفته بودن شکایت کن و اینکه تهش میگی با هوش مصنوعی درست کرده واقعا هیچی ارزش نداره خودتو عذاب بدی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم

اون طور که متوجه شدم اون انگار فقط واسه تهدید کردنت این طوری گفته، احتمالا اصلا دیگه ادامه هم نده، کاری هم که تو کردی، ممکن بود هر کسی انجام بده، به طرف زود اعتماد کردی و ...

زیاد بهش فکر نکن کار خوبی کردی که با مادر و وکیل در میون گذاشتی، نهایتا بعدا اگه اتفاقی افتاد، میتونی بگی گوشیم رو هک کردند ، با هوش مصنوعی اینا ساختن شکایت کردیم ازش حتی گرفتندش و ....

نگران نباش

میفهممت ولی خودتو ببخش ما همه مون اشتباه میکنیم عزیزم تاپیک قبلتم دیدم خیلیا کامنت شون خوب بود گفته ...

مرسی عزیزم🥲🩷

برام دعا کن چیزی نشه و اون عوضی روهم بگیرن چون صددرصد قربانی های دیگه هم پیدا میکنه حداقل اونا بتونن ازش شکایت کنن

دیلیت اکانت کن سیم کارتتو حذف کن. این امن ترین راهه. با یه اکانت جدید بیا و دیگه کلا نیاز به استرسی ...

همینکارو میکنم ممنونم ازتون

ولی نگرانیم بابت عکس و فیلماست که دستشه میترسم یه روزی پخش کنت یا بفرسته به فالوورام

اگه پخش نکرده پس شاید حذف کرده

فقط من متوجه نمیشم وقتی این همه عکس و فیلم ریخته تو نت

چرا باید دخترارو گول بزنی و ازشون نود بگیری

کسی که اینکارارو میکنه و اینقد مریضه قطعا حذف نمیکنه آلبوم حتما جمع میکنه از نودهای دخترا که حس واقعی داشته باشه و باهاشون خودار... کنه

هنوزم در ارتباطی

نه مگه روانیم

همون موقع چندبار اومد تهدید کرد منم یکم تهدیدش کردم گفتم دست از سرم برداره و بلاکش میکردم الان چهارماه گذشته نه پیامی داد نه چیزی پخش کرد

همینکارو میکنم ممنونم ازتون ولی نگرانیم بابت عکس و فیلماست که دستشه میترسم یه روزی پخش کنت یا بفرسته ...

ببین وقتی همه چی اماده بود سیم کارت جدید هم اماده بود همزمان همه رو انفالو کن بعد دیلیت بزن. همه ی کارا رو یه دفعه کن. البته یه چیزیو خودمونی بهت بگم؟ اینجور ادما اصلاااااا شجاعت اینو ندارن که عکس پخش کنن. کسی که تهدید میکنه ینی صرفا چون زورش نرسیده میخواد ببینه تا کجا راه میدی. وگرنه در اصل هییییییییچ کاری نمیکنه. چون خودشم میترسه. کسی که بخواد پخش کنه میکنه اصلا کاری هم با تو نداره اول میکنه بعد واکنشتو میبینه. اما این ادمی که گفتی مخصوصااااااااا با اون فیتی.شی که داره کاری نمیکنه. این تهدیدشم جزوی از فتی.ششه. در کل نگران نباش. ولی برای اینکه فکرت هم الکی درگیر نشه دیلیت بزن همه چیو.