2821
2789
عنوان

دختر دیابتی

97 بازدید | 16 پست

بچه ها من ۱۸ سالمه و دیابت دارم و خب اطرافیانم همش میگن کسی

که دیابت داره ناقصه یا کسی نمیخوادش :))

دیابت یه بیماری غیر واگیره و اصلا دردسر نداره و اگه رعایت بشه هیچ مشکلی به وجود نمیاد و من در اثر اضطراب دیابت گرفتم

قیافم به گفته ی دیگران خوبه از طریق مجازی (کلا از خونه بیرون نمیرم )۳ تا خواستگار داشتم هیچکدوم مشکل نداشتن با دیابتم ولی من نمیخوام ازدواج کنم فعلا

میشه لطفا بگید نظر واقعیتونو ؟

الان دیگه اکثرا یه بیماری دارن بخاطر سبک زندگی بنظرم چیز خاصی نیست

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

توفامیل ماهم یه دختربود البته مال اون ارثی بود و ازین حرفاهم میزدن ولی ازدواج کرد بچه دارم شد اوکی❤️

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی خب اگر قصدبچه دارشدن داری فکرکنم رو تخمک و باروری اثر منفی داره و بخای ازدواج کنی هرچی زودتربهتر

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

اینجور ک میگین مشکل نداره

تازه خیلی ها مسایل جدی تری داشتن و حتی معلول و... که ازدواج کردن

نگران نباشین

بعدش مردا همه بی مشکل نیستن که شاید اونم یه موردی داشت

به تاپیکای مفیدم سر بزنین و نظر بدین با تشکر

نظر واقعی وجود نداره اخه

تو مشکلی نداری عزیزدلم

مشکل از اطرافیانته و طرز فکرشون که بیماره و اعتماد به نفس تورو پایین میارن

دیابت کنترل میشه و اصلا چیز بدی نیست

تو کامل و بی نقصی مطمئن باش❤️

زود نیست برات الان این همه مسئولیت تو ۱۸ سالگی شروع شه؟

اقایون درخواست دوستی ندن🐄ماورای باور های ما،ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی ست..فراتر از همه تصورات ، انجا تو را خواهم دید.🪼اگ کسی بی دلیل ازت متنفره،بهش ی دلیل بده

عزیزم این یه بیماری کاملا قابل کنترل و به گفته بعضی ها قابل درمان

مثل تخمدان پلی کیستیک ک اکثریت هم دارن و خجالت نداره دیگ به نظرم چیز مهمی نیس برای ازدواج فقط سبک زندگیتون درست باشه ک در آینده امراض حاصل از دیابت رو نگیرین ❤❤❤

ولی خب اگر قصدبچه دارشدن داری فکرکنم رو تخمک و باروری اثر منفی داره و بخای ازدواج کنی هرچی زودتربهتر

سلام عزیزم ممنونم که نظرتو بهم گفتی

اگه رعایت بشه هیچ مشکلی روی بدن به وجود نمیاد اون مشکلات برای کسی هست که اصلاااا رعایت نمیکنه

اگه سوال دیگه داشته باشی خوشحال میشم جوابت بدممممم

عزیزم این یه بیماری کاملا قابل کنترل و به گفته بعضی ها قابل درمان مثل تخمدان پلی کیستیک ک اکثریت ه ...

ممنونم بله رعایت میکنم خداروشکر هیچ عوارضی نداشتن تا الان

فقط بخش خوبش اینه که هر چقدر غذا بخورم چاق نمیشم هی هی :))

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز