2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

278 بازدید | 22 پست

لطفا بهم کمک کنین. چی کار کنم تا بچه ام دختر شه؟ چه تجربه ای دارین؟ با کیت تخمک گذاری امکانش هست؟ تا حالا کسی نتیجه گرفته؟ بچه اولم پسره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید قبل و بعد از تخمک گذاری اقدام کنی. تو رابطه هم ارضا نشی. لبنیات هم زیاد بخور.گرمی زیاد نخور

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
با رژیم غذایی میشه... گوشت زیاد بخور

آخه سر قبلی هم گوشت زیاد میخوردم البته اونموقع به خاطر تعیین جنسیت نبود کلا دوست داشتم. ولی بچه ام پسر شد 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

لبنیات زیاد مصرف کنید گرمی حذف سردی زیاد بخورید

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
آخه سر قبلی هم گوشت زیاد میخوردم البته اونموقع به خاطر تعیین جنسیت نبود کلا دوست داشتم. ولی بچه ام پ ...

متخصص زنان بهت میگه چکار کنه یا اگه طب سنتی سراغ داری برو پیشش میگه

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

فكر كنم رژيم پسر راحتتره

بعد اينكه نميدونم چرا همه پسر ميارن، دوروريام هركى بارداره پسره هركى هم زايمان كرده پسر آورده، تك توك دختر هست چرا اينجورى شده؟ من احساس ميكنم از بس دخترا كم لبنيات مصرف ميكنن داره تعداد پسرا بيشتر ميشه

فكر كنم رژيم پسر راحتتره بعد اينكه نميدونم چرا همه پسر ميارن، دوروريام هركى بارداره پسره هركى هم زا ...

توی خونواده ما هم همه پسر دارن. بر عکس مامانم که 5 تا دختر آورد 😂😂

توی خونواده ما هم همه پسر دارن. بر عکس مامانم که 5 تا دختر آورد 😂😂

تو خونواده شوهرم ١٤ تا نوه هست كه ١٢ تا پسر فقط دوتا دختر، خونواده بابام ٢٤ تا نوه ١٦ تا پسر بقيه دختر

2790
2823
2791
2779
2792