2777
2789
عنوان

خوش به حال

107 بازدید | 10 پست

خوشبحال هر کی خوشبخته من که اصلا توی زندگی متاهلی خوشبخت نیستم کارم شده حسرت خوردن و حسودی نسبت به دیگران دست خودمم نیست

شوهرم نه از لحاظ محبتی نه مالی نه حمایتی نه همدم بودن نه هیچی دیگه اوکی نیست دیگه بریدم

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله ازدواج کردی عزیزم ؟ خودت از این نظرا اوکی بودی ؟ توجه و محبت و این چیزا ؟

شش ساله

چرا همش دنبال این هستید همه چی و برگردونید سمت خود آدم؟

مگه امکان نداره یک نفر بد باشه ذاتی؟

شش ساله چرا همش دنبال این هستید همه چی و برگردونید سمت خود آدم؟مگه امکان نداره یک نفر بد باشه ذاتی؟

در ازدواج روابط دو طرفه هست . اگر فقط طلبکار بشینی و چرتکه بندازی بگی اون چکار نکرد اخرش میشه همین وضعیرکه الان توش هستی انصاف اینه که هم خودتو ببینی هم اونو . محبت و عشق اینه که حتی اگر اون کم گذاشت تو پای زندگی بمونی و حواست باشه . این تو که میگم فقط منظورم زن نیست دو طرفه هست . هیچکس بد مطلق نیست همه ما خوبی و بدی با هم داریم . تو اگر میدونستی همسرت بد مطلقه زنش میشدی ؟ پس یه خوبیایی داشته شش سال پیش که پذیرفتیش .

مشکل اکثر زوجای ما اینه که عالی و پرشور رابطه رو شروع میکنن ولی وقتی ازدواج میکنن دیگه هیچ تلاشی برای رابطه شون نمیکنن همه چی تموم میشه فانتزیا سنگ تموم گذاشتنا توجه ها . فکر میکنن دیگه خودش باید خوب بره جلو در حالی که توی زندگی به خاطر بالا پاییناش تلاش مضاعف میخواد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
در ازدواج روابط دو طرفه هست . اگر فقط طلبکار بشینی و چرتکه بندازی بگی اون چکار نکرد اخرش میشه همین و ...

شما فكر كنم ديروز تاحالا شوهرت باهات خيلى خوب بوده درك نميكنى من چى ميگم

خواهشاً انقدر همه چيز و علمى نكنيد انقدر از درد دل يكى و كه ميشنويد فكر نكيد خودش بى عقله و شما همه چيز دان

حتماً اين كارارو هم امتحان كردم و بازخوردى نديدم

من امتحان ام كردم همه اينايى كه مدل شما نصيحت ميكنن تا خودشون توى اين شرايط قرار ميگيرن كافيه برى ببينيشون اصلاً شبيه حرفاشون نيستن كاش شما باشى!