یه سوال چرا تو اروپا یا آمریکا یا اصلا نقاط دیگه دنیا ما میبینیم مردم خیلی باهم خوب دارند زندگی می کنند با عقاید و نظرات مختلف ولی تو ایران ما همیشه سر یه موضوعات همیشه میبینم خیلی بحث می کنند چه تو تاکسی چه مغازه چه فضای مجازی بگیر و ببند و این به اون توهین میکنه اون به این😂 من راستش هیچ وقت تو این بحث ها دخالت نکردم چون بی فایده میدونم و اینم میدونم که کسی قرار نیست تغییری کنه مثلا تو اون تاپیک چقدر بحث شد سر یک رابطه قانونی داشتن که حق هردو زوجه در عقد یا مباحث دیگه مهریه و حجاب و حقوق ضمن عقد و فلان کاش میتونستیم این مسائل پیش پا افتاده رو حل کنیم
کلا خیلی از مردم ایران متاسفانه تعصبی افراطی ان و همینطور مشکلات اقتصادی با اضطرابی که بهمون وارد کرده کیفیت رفتارمون اورده پایین و ایرادات فرهنگیمون خودشو شدید تر نشون میده
مثه سایر کشورها به فکر توسعه و پیشرفت بودیم به جای اختلاف سر مسائل سطحی
ایران تا بوده همین بوده
همیشه درگیر مسائل پیش پا افتاده بودن
به خاطر حاکم هامون هم نیست ، ما خودمون سواری بده های خوبی هستیم
خیلی ناامیدم هیچوقت ایران درست نمیشه با این مردم ناآگاه
حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 راست میگن چوبش بی صداست😯 نزدن که درد نداره😏
ببین بعضی خانواده ها دیدی پدر مادر بین بچه ها فرق نمیذارن همه چیز نرمال جلو میرهولی یه پدر مادر میبی ...
اره خیلی موثره شنیدم میگن تفرقه بنداز و حکومت کن ولی خب اینم هستا مثلا چه قدر تحمل عقاید متفاوت رو ندارند زود به توهین و ناسزاگویی میکشه و در نهایت هم کینه و دشمنی
ایران تا بوده همین بودههمیشه درگیر مسائل پیش پا افتاده بودنبه خاطر حاکم هامون هم نیست ، ما خودمون سو ...
دقیقا کار ندارما ولی اینهمه بلا سرمون میارن گرانی و بیکاری و تبعیض و فلان و سانسور ولی باز میبینی خیلی ذره بینی مردم حمایت می کنند چی بگم انشاالله که اوضاع درست بشه حداقل یکم اگرم نشد لامصب شانس خروجی نداریم برعکس واقعا ما همون قشر خاموش و بی آزار جامعه هستیم که واقعا حرفامون از ته دله ولی کو گوش شنوا
دیگه روان برامون نمونده من دیکه بحثم نمیکنم باهاشون
بهترین کار و میکنی من خیلی شنیدم هعی اینور رای نده هی اونور بیا رای بده ولی من بی طرف بودم و زندگی خودم رو داشتم بهترین واکنش به این هرج و مرج و آنارشی