2777
2789
عنوان

تفاوت عقاید

103 بازدید | 14 پست

یه سوال چرا تو اروپا یا آمریکا یا اصلا نقاط دیگه دنیا ما میبینیم مردم خیلی باهم خوب دارند زندگی می کنند با عقاید و نظرات مختلف ولی تو ایران ما همیشه سر یه موضوعات همیشه میبینم خیلی بحث می کنند چه تو تاکسی چه مغازه چه فضای مجازی بگیر و ببند و این به اون توهین میکنه اون به این😂 من راستش هیچ وقت تو این بحث ها دخالت نکردم چون بی فایده میدونم و اینم میدونم که کسی قرار نیست تغییری کنه مثلا تو اون تاپیک چقدر بحث شد سر یک رابطه قانونی داشتن که حق هردو زوجه در عقد یا مباحث دیگه مهریه و حجاب و حقوق ضمن عقد و فلان کاش میتونستیم این مسائل پیش پا افتاده رو حل کنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا ی ادم مذهبی باید از یه دختری ک قری هست خوشش بیاد؟

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

ولی خب خود مردمم میخارن کرم دارند همش دنبال بحثن

ببین بعضی خانواده ها دیدی پدر مادر بین بچه ها فرق نمیذارن همه چیز نرمال جلو میره

ولی یه پدر مادر میبینی بین بچه ها انقد فرق گذاشتن که بچه ها به خون هم تشنه میشن

به این دلیله

به زودی ظالم از بین خواهد رفت و شادی در راه است❤️

مثه سایر کشورها به فکر توسعه و پیشرفت بودیم به جای اختلاف سر مسائل سطحی

ایران تا بوده همین بوده

همیشه درگیر مسائل پیش پا افتاده بودن

به خاطر حاکم هامون هم نیست ، ما خودمون سواری بده های خوبی هستیم

خیلی ناامیدم هیچوقت ایران درست نمیشه با این مردم ناآگاه

حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 راست میگن چوبش بی صداست😯 نزدن که درد نداره😏

ببین بعضی خانواده ها دیدی پدر مادر بین بچه ها فرق نمیذارن همه چیز نرمال جلو میرهولی یه پدر مادر میبی ...

اره خیلی موثره شنیدم میگن تفرقه بنداز و حکومت کن ولی خب اینم هستا مثلا چه قدر تحمل عقاید متفاوت رو ندارند زود به توهین و ناسزاگویی میکشه و در نهایت هم کینه و دشمنی

اره خیلی موثره شنیدم میگن تفرقه بنداز و حکومت کن ولی خب اینم هستا مثلا چه قدر تحمل عقاید متفاوت رو ن ...

دیگه روان برامون نمونده من دیکه بحثم نمیکنم باهاشون

به زودی ظالم از بین خواهد رفت و شادی در راه است❤️

ایران تا بوده همین بودههمیشه درگیر مسائل پیش پا افتاده بودنبه خاطر حاکم هامون هم نیست ، ما خودمون سو ...

دقیقا کار ندارما ولی اینهمه بلا سرمون میارن گرانی و بیکاری و تبعیض و فلان و سانسور ولی باز میبینی خیلی ذره بینی مردم حمایت می کنند چی بگم انشاالله که اوضاع درست بشه حداقل یکم اگرم نشد لامصب شانس خروجی نداریم برعکس واقعا ما همون قشر خاموش و بی آزار جامعه هستیم که واقعا حرفامون از ته دله ولی کو گوش شنوا

دیگه روان برامون نمونده من دیکه بحثم نمیکنم باهاشون

بهترین کار و میکنی من خیلی شنیدم هعی اینور رای نده هی اونور بیا رای بده ولی من بی طرف بودم و زندگی خودم رو داشتم بهترین واکنش به این هرج و مرج و آنارشی

والا ما زیاد با مذهبی ها کار نداریم اونا با ما کار دارن ( منظورم بعضی هاشونن)

اونام اتفاقا کار ندارند ولی یک عده خودت که میدونی دنبال کل کل هستند بهترین کار اینه آتو نگیرند