2777
2789
عنوان

یعنی بچم سالمه؟

328 بازدید | 16 پست

سلام خانما

من هفته 14 هستم تا الان حتی یه ذره هم لکه بینی نداشتم. از دیروز که بیدار شدم لکه بینی کرفتم.مقدارش کمه ولی سیاه و سفته.بیمارستان رفتم فقط شیاف دادن.به نظرتون سونو گرافی دلیلشو نشون میده؟به نظرتون بچم سالمه؟از دیروز دارم میمیرم از نگرانی!دکترمم تا فردا نیستش.درد هم ندارم

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

باید بری سونوگرافی یعنی من تا حالا نشتیدم ادم بره بیمارستان سونو نکنن . هماتوم اینا شاید داری حتما برو سونو تا دلیلشو بگن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا

من سیزده هفته خونریزی شدید با دفع لخته داشتم

ممکنه یا جفتت پایین باشه یا هماتوم باشه که داره دفع میشه. خون سیاه مشکلی نیست

داروهاتو استفاده کن و استراحت کن 

خواهر منم لکه بینی از همون اول زیاد داشت.سالمم هست بچش.انشاالله مال شمام سالمه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

نگران نباش منم هفته یازده لکه بینی داشتم قهوه ای بود انگار حالت لخته قهوه ای سیاه داشت سونو نرفتم رفتم دکتر بهم گفت شیافارو استفاده کنم با قرص ایزوپرین داد رحمو سفت میکنه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

الان ک واسه غربالگری رفتم گفتن طول سرویکس کوتاه باید سرکلاژکنم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
باید بری سونوگرافی یعنی من تا حالا نشتیدم ادم بره بیمارستان سونو نکنن . هماتوم اینا شاید داری حتما ب ...

اگه سونو میکردن که خیالم راحت میشد همینجوری الکی فقط شیاف دادن گفتن برو.دکترم تا فردا نیس که سونو بنویسه.تا فردا دیر نمیشه یعنی؟

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7