2777
2789

من که تهرانم دوست دارم بیام شهرستان .

همش آلودگی سروصدا گرونی بدوبدو

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه از آشنا هاتون تهران باشن هم خوبه منظورم اینه تنها نباشید

ولی راستش اینجا واقعا سر چیزای مسخره ای گرونه

بازم نمیدونم، مثلا اینکه کدوم محله خونه بخری و این حرفا دربارش فکر کردی؟ اگه با هزینه هاش مشکلی نداری اوکیه

اگر درامدت كفايت ميكنه بيا ، البته نميدونم وضعيت الودگي يزد چطوره ولي اينجا ك افتضاحه. در كنارش بي آبي ام هست امسالم ك بارون نيومد

دهنمون صافه تابستون. همين الانشم هفته دو بار اب رو از ساعت ١٠ شب تا ٦ صبح فرداش قطع ميكنن...

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
اگه از آشنا هاتون تهران باشن هم خوبه منظورم اینه تنها نباشیدولی راستش اینجا واقعا سر چیزای مسخره ای ...

با هزینه مشکلی نرارم

فقط میخوام بدونم جای خوبی هست برای زندگی