2777
2789
عنوان

حضور آقایون در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر منم اینجا اقایون میتونن بهدحساسیتهای روحی یه خانم اشنا بشن و وتو زندگی متاهلی بهش توجه کنن.ای ...

گی خوردن میخوان یاد بگیرن چرا تاپیکای مادرشوهر و زنداداش و خواهر شوهر و دعوای دیشب خونه پدر شوهرم میخونن؟!!!

این چیزارو تو سایت خانمانه نمیشه یادش گرفت چون همه خانما شکل هم نیستن

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

گی خوردن میخوان یاد بگیرن چرا تاپیکای مادرشوهر و زنداداش و خواهر شوهر و دعوای دیشب خونه پدر شوهرم می ...

چقدر خوب میشد خوب اعتراض کنیم.این تاپیک ها باعث میشه بفهمن که یه خانم چه انتظاری از شوهرش داره در مقابل خواهر ومادر وخانوادش.از چه چیزی ناراحت میشه چه چیزی خوشحالش میکنه

تو بخور ولی

من به غذای شما دست نمیزنم

خواستی گی بخوری به تاپیکای مادرشوهر خواهرشوهر سر بزن

عزت زیاد

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

چیزی که برا من سواله اینه با اینکه به بودن اقایون توسط خانمهای سایت با توهین واکنش نشون میدن ولی تو ...

چون تو این سایت هر مردی که دیدم به ده نفر و خانم های متاهل درخواست داده بود و قصدشون سو استفادست

آدم های پلیدی تو این سایت پیدا میشه و من خیلی ناراحتم

اگه قرار بود این سایت برای آموزش آقایون باشه چیزی به اسم مشاور هیچوقت به وجود نمی اومد

حداقل اگه خانمانه نبود و یه سایت مختلط بود قضیش فرق میکرد

این سرک کشیدن تو حریم شخصی خانمایی هستش که خیلی چیزارو اینجا مطرح میکنن و دوست ندارن جنس مذکر ببینه یا بخونه

و بیشترشون کشیده میشن سمت اون تاپیکا

اگرم قضاوت بی جایی کردم یا با توهین اعتراضمو مطرح کردم از صمیم قلب معذرت میخوام

روزخوش

چون تو این سایت هر مردی که دیدم به ده نفر و خانم های متاهل درخواست داده بود و قصدشون سو استفادست آدم ...

چقدر خوب دلایلتون گفتین از دید شما هم میشه به قضیه نگاه کرد.از این نظر که پسرهای اللن مثل گذشته صحبتهاوگله هایی خانمهارو نمیشنون اینجا میتونه بهشون ایده وکمک بده.البته به فردشم بستگی داره قطعا.ولی اگر حتی یه نفر یه مطلب یاد بگیره ارزشو داره باشن