2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی ازداخل ؟؟ چجوری متوجه شدین؟؟ بیرون چیزی نزد؟؟

چرا دیگه بیرون زد قسمت لابیا و فاصله ی بین واژن و مقعد

دوستای عزیز! 🌸 شاپ لوازم آرایشی من آمادهست. برای دریافت لینک کانال و مشاهده محصولات، به من پیام بدید! منتظرتون هستم

اها یعنی خود زگیل هاهم از بین میرن کم کم؟

بله کامل

دوستای عزیز! 🌸 شاپ لوازم آرایشی من آمادهست. برای دریافت لینک کانال و مشاهده محصولات، به من پیام بدید! منتظرتون هستم

کجاش دقیقا؟؟ من اینی ک میگم زیر خط سزارینم ی دوسانت پایینتر ی چیز خیلی کوچیک

نه فکر نکنم اون باشه

ای وای...متاسفم عزیزم...من زیر خط سزاربن ی دوسانت پاینتر متمایل ب راست.میشه گفت روی مثانم ینی چیه

ممنون عزیزم شکر خدا تموم شد

اون شاید همین پوستی ساده باشه چیزی نیست

اخه خودم خجالت میکشم ببینه فکرمیکنه خرابم🥲

من با چادر و دو تا بچم دارم

دکتر بهم گفت ببخشید ولی از خودت مطمئنی😢😢

میخاستم همونجا سرمو بکوبم تو دیوار😭

ممنون عزیزم شکر خدا تموم شداون شاید همین پوستی ساده باشه چیزی نیست

خداروشکر...شما ب شوهرتون چیزی نگفتید؟؟ ممکنه تناسلی باشه جایی ک من زدم؟؟ من و شکهرم دسشویی عمومی هم میترسیدیم بریم بخدا