2777
2789
عنوان

بارداری

44 بازدید | 10 پست

سلام خانمای گل من هفته دهم بارداریم بعد خب لباس حالت تهوع دارم خیلی دکتر قبلا برام قرص نوشت بود ولی مصرف کردم بهتر بودم تا ب این هفته رسیدم بدتر شدم دیروز که رفتم بهم دمیترون ۴ و دیمن هیدرینات۵۰ و متوکلوپرامید و ویتامین B6باهم داد هم سرم قبلا ویتامین ب ۶ داده بود با دیمن هیدرینات۵۰ الان اینا را همه باهم بخورم ضرر نداره واس بچم

ضرر نداره ولی تو ساعتای مختلف بخور

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم گفت قبل غذا خوردن بخور دیشب خوردم الان عر روز سر صبح تهوع داشتم الان نه ترسیدم نکنه واس بچم اتفا ...

ن خب واسه رفع حالت تهوعه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

من ب دکترم گفتم حالت تهوع دارم نمیتونم غذابخورم گفت طوری نیس طبیعیه😐🤣هیچی برا رفعش بهم نداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی گلم ک گفتی خیلی ترسیدم اخه

نگرلن نباش عزیزم حالت تهوع داشتن یانداشتن هیچ ربطی ب سالم بودن بچه نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ب دکترم گفتم حالت تهوع دارم نمیتونم غذابخورم گفت طوری نیس طبیعیه😐🤣هیچی برا رفعش بهم نداد

والا تاز بهم دیروز ی عالمه سرم داد گفت هر وقت خیلی بد شد حالت بگو یکی برات بزن با امپول

والا تاز بهم دیروز ی عالمه سرم داد گفت هر وقت خیلی بد شد حالت بگو یکی برات بزن با امپول

هیچی نمیتونی بخوری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40