2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 40 پست
خیانت جنسی کرده؟ چقدر برادرت از موضع ضعف برخورد میکنه؟ میزد آبروش رو میبرد و مهریه بهش نمیداد ... او ...

پیاما و زنگاشونو دیده برادرم و خانومشم اعتراف کرد که باهم بودن جزییاتشو خیلی نمیدونم ولی برادرم همش میگه وقتی یادم میاد پیاماشون مغزم سوت میکشه.همش گریه میکنه میگه من بی خاصیتم بعد از این همه سال و با وجود بچه دوست پسر سابقشو فراموش نکرده و رفته با اون.هرچیم میگی به دادگاه بگو میگه باعث ابروریزیه فقط

هرچی من و خونوادم میگیم بگو قضیه خیانت بوده برادرم میگه نه اونجا ثبت میشه ابرو و حیثیت من و اون باهم ...

برنید تو سر کله اش بگو بخاطر گندت مادرت دارخ اواره میشه بترسونید خودت پاشو برو یا یه هزینه کنید وکیل بگیرین وکیل پدر دربیاره این افسردگی طلاق گرفته ابروم میره چیه بگو فردا زن بگیری میگه دلیل چیه میخندم بهت بگو زرنگی میفهمی خیانت و... این عقل نداره

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برنید تو سر کله اش بگو بخاطر گندت مادرت دارخ اواره میشه بترسونید خودت پاشو برو یا یه هزینه کنید وکیل ...

پسر عموم وکیله هرچی میگم بهش بگم قضیه رو نمیذاره، اره واقعا افسردگی گرفته با هیچکس حرف نمیزنه اصلا همش ساکته و کلافه.چند روز پیش سر همین قضیه داداشای دیگم و خواهرام باهاش دعوا راه انداختن بخاطر تو خونه مامانو میگیرن و ... سر همین بحث داشتیم

پسر عموم وکیله هرچی میگم بهش بگم قضیه رو نمیذاره، اره واقعا افسردگی گرفته با هیچکس حرف نمیزنه اصلا ه ...

نمی تونن بگیرن میره مزایده بعدم کدوم خری میاد یه دنگ بگیره البته نباید شما مخالفت کنیپ بخ نظرم پولحور کنید اماده باشین این خودشم دلش میسوزه بوه اس اواره بسه راصی به اون بده شما نخورین برین بگین کار خودتون بکنید اخر از خجالتش دربیاید

نمی تونن بگیرن میره مزایده بعدم کدوم خری میاد یه دنگ بگیره البته نباید شما مخالفت کنیپ بخ نظرم پولحو ...

مرسی عزیزدلم اینقدر کامل برام توضیح دادی واقعا یه دنیا ازت ممنونم از مهربونیت ،فقط یه سوال گلم ،یعنی کل ملک به مزایده گذاشته نمیشه؟فقط سهم برادرمو به مزایده میذارن؟

مرسی عزیزدلم اینقدر کامل برام توضیح دادی واقعا یه دنیا ازت ممنونم از مهربونیت ،فقط یه سوال گلم ،یعنی ...

همه شمارو با صدا میکنن یا داداشتون بختون میگه ملک میره مزایده چون وکیل اگه داشته باشه از ملک درصد برمیدارهتلاش زیاد میکنه پنج تا بچه خستین وس همچین قیمتی دنگ داداشت نداره برادرات بگو یا خواهرا با مادرتون طلا بفروشین بگیرین ولی وکیل بگیرین ببین تز سی میلیون شروع میشه وکیل مرد بگیرین درنده تره پیر با تازه کار نگیرین وکیل بگیر اصلا به خونه دنگ فروشی نمیرسه صد تومن خرج کنید بچه راحت بگیرین ازش

برادرانم زن دارن اختلاف میخورن و...یا بزنید به اسم مادراون بعد این قضیه یا بخورن به اسم هرکدومشون باز همین اش و همین کاسه ،الان وکیل نگیرین تنها راهی که کمتر به زنش مهریه بدین مادرتونه مهریه و حق زنیشو برداره کمتر برسه به زنش

عزیزم این موضوع رو فراموش کردم بگم اینو میشه جواب بدید،ارث خونه پدرم هست ،الان مادرم توش زندگی میکنن ...

بله میتونه فکر کنم

اما خب مشکل اینکه بقیه وراث نمیخوان بفروشند باز دادگاه و دادگاه کشی داره

اما روزی بفروشید میتونه بگیره

باز از وکیل بپرسید

فعلا امضا ندارم