برادر من با خانومش دارن جدا میشن از هم خانومش درخواست جدایی داده و حق طلاقم داره و یه پسر ۵ ساله دارن ،الان یکسال و نیمه این پروسه طول کشیده. برادرم همش استرس میکشه میگه چرا تموم نمیشه چون خانومش با دوست پسر سابقش خیانت کرده بوده براش سخته همش میبینه اون خانومو چون هنوز توی یه خونه چشم تو چشم میشن، یکی از فامیلامون خانومش که حق طلاق داشت یکهفته ای در نبودش،خانومش جدا شد. روندش همینقدر طول میکشه؟
متاسفانه این ریشه در بی حیایی و بدپوششی جامعه هست که حتی متاهل ها هوس مجرد شدن کردن و مجردها بی خیال ازدواج و این خانم برادرت اگر برادرت جلوی پوشش بدش رو میگرفت این مگس ها دورش جمع نمیشدن تا این اتفاق بیافته طلاق هم استرس نداره تهش قسطی میشه
برادرم توان پرداخت مهریه رو نداره میگم شاید بخاطر اینه اینقدر طول کشیده،خانوم تمام مهریشو میخواد ولی ...
وا چرا وا میدین من خودم دچرفتم وکیل بگیرم شغل برادرت با ماشینه پس می تونید ماشین ندین خونه داره زندگی میکنه ککا بره دادخواست درست بنویسین،نداره سالی برخسب درامدش قسط بندی میشه،دوم زنش تو مشاوره یا قاضی درخواست بازگشت داده ولی برادرت نمیدونه اون پشت خبریه که طولانی شده برادرت بره بگه ندارم مگه حق طلاق با زنس نیست بره دادگاه بگه نزدیک دوسال خسته شدم امضا کنه یا بره قسمت اداری ببینه چرا قاضی رای نمیده تموم بشه
چه ظالمانه خب نمونه تو اون خونه مگه نمیخواد خونرو بده بهش؟
میگه فعلا باید بمونم بچه حالش بد نشه یا کاری پیش نیاد،اخه بچشون مریضه هم نمیخواد از مادرش جدا کنه فعلا هم نگرانشه استرسی چیزی بهش وارد بشه،چون سر قضیه طلاق چند بار تشنج کرده بچه اینا بحثشون شده
وا چرا وا میدین من خودم دچرفتم وکیل بگیرم شغل برادرت با ماشینه پس می تونید ماشین ندین خونه داره زندگ ...
حتما بهش میگم،خودمم بهش قرار دادگاه قبلی رو که نیومد خانومش و گوشیشو خاموش کرد گفتم شاید نمیخواد جدا بشه،میگه چرا نخواد جدا شه،خانومش گفته من میخوام جدا شم و ازدواج کنم بچه ام نمیخوام .سر در گمه خودشم منم هر چی میگم میگه اعصابم خورده در موردش حرف نزن
حتما بهش میگم،خودمم بهش قرار دادگاه قبلی رو که نیومد خانومش و گوشیشو خاموش کرد گفتم شاید نمیخواد جدا ...
ببین به قاصی دستور پرینت خیانت بده هیچی تعلق نمیگیره اکه زنس پیام داده میخواد ازدواج کنه بره نشون بده زنس باید عده نگهداره این داره اذیت میکنخ تو ظاخر یه چیز باطن چیز دیگه رو بچه حساس نشه تا هفت سالگی دست مادر اخر سر بگیرین بچرو بگین خیانت نمیخوام بچم دستش باشه بژار بدون هیچی تموم کنه شوهر من پسرم نزدیکهفت سالشه گفت مهریه میبخشی به سلامت نبخشی اذبت میکنم نخ دول میده نه چیزی بعد چندماه دویست تومن زده به کارت خواهرم تا شش ماه میتونه نفغه نده یعنی ماه ششم ده خزار تومن رسید بدی قاضی که براش خرید کردی یا مثلا پونصد زدی به کارتش شوهر خوب حساب میشه به داداشت بگو برای بچه دول بزنه یا نقدی بده قاضی به زنشم پول یه تومن بده بعد یه اسباب بازی چیزی بخر بده اونجا یا قاضی حرف بزنید بگین خیانت داره ازم باج میگیره اذیت میکنه زنگ میزنم یا زنگ میزنه میگن بچرو نمیزارم ببینی یا فلانت میکنم می خوام ازدواج کنم مهربمو بده پول می خوام از من دول میخواد با اون برخ بیرون
خیانت جنسی کرده؟ چقدر برادرت از موضع ضعف برخورد میکنه؟ میزد آبروش رو میبرد و مهریه بهش نمیداد ... اون زنه چقدر پلید و پلشت هست ان شالله به عروسی نرسیده سقط بشی
راستی ارث خونه پدرم هست ،الان مادرم توش زندگی میکنن،اونو میتونن بگیرن خانوم؟۵ تا بچه ایم سهم ارث برا ...
اره ولی دوندگی داره پس طلاقش لخاطر خونه طولانی شده برای منم پدر شوهرم فوت شده چون گواهی فوت ندارم گفت دو سه ماه طول میکشه هم باید اگهی کنن کسی نمیخره خونرو یه دنگ باید وراث پول بدن فرصت بدن جاریم دوسال شد اخرم ول کرد طلاق نگرفت موند تا مادرشوهرم فوت کنه
ببین به قاصی دستور پرینت خیانت بده هیچی تعلق نمیگیره اکه زنس پیام داده میخواد ازدواج کنه بره نشون بد ...
هرچی من و خونوادم میگیم بگو قضیه خیانت بوده برادرم میگه نه اونجا ثبت میشه ابرو و حیثیت من و اون باهم میره، همش گریه میکنه میگه من خیلی بی خاصیتم که دوست پسر سابقشو فراموش نکرده و بعد از این همه سال با وجود من و بچه رفته با اون