2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

40

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

    هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

38/39

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

۳۸ و نیم!

مهم نیست کفش هایی بگیر که زیاد بزرگ نشون نده پاهات رو.

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز