2777
2789
عنوان

انتقال جنین

639 بازدید | 27 پست

سلام

دوستان همه تون شرایط فعلی کشور رو میدونید. من میخواستم بهمن ماه جنین انتقال بدم اما به نظرتون توی این اوضاع و با استرسی که هست اینکار درسته یا نه؟ قبلا دوبار توی تابستون انتقال دادم منفی شد. شنیدم احتمال مثبت شدن توی زمستون بیشتره. نمیدونم چه کار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من خیلی اخبار گوش میدم و میترسم انتقال بدم بعدش ی اتفاقی بیفته دسترسیم به دکتر و ... سخت بشه.

خوب اخبار گوش نده .سرتو با چیزای دیگه گرم کن .اگه گذشتگان ما تو اون همه قحطی وجنگ ونداری و.... بچه دار نمیشدن الان ما اینجا نبودیم تایپیک بخونیم .آینده بهتر از الانه نترس وتوکل کن.تایپیک من که چطور انتقالم مثبت شد رو بخون

خوب اخبار گوش نده .سرتو با چیزای دیگه گرم کن .اگه گذشتگان ما تو اون همه قحطی وجنگ ونداری و.... بچه د ...

خودمم همین فکرو میکنم اما شوهرم میگه نه از طرفی سنم بالاست و فرصت صبر کردن ندارم.

شما انتقالت مثبت شد؟

عزیزم فرصت رو از دست نده انتقال جنین رو به امید خدا انجام بده یه بار دیگه شانست رو امتحان کن . ضمن اینکه از الان عادت کن اخبار رو مطلقا نگاه نکنی بخدا هرشب همه با اضطراب میخوابیم خب شما که دیگه واقعا برات خوب نیس. ببین فیلمها و سریال های آرامشبخش مثل قصه های جزیره جودی آبوت و این چیزا کلی بهت انگیزه و آرامش میده نگاه کن.

عزیزم فرصت رو از دست نده انتقال جنین رو به امید خدا انجام بده یه بار دیگه شانست رو امتحان کن . ضمن ...

فرصت بهمن ماه رو که فکر کنم از دست دادم اما برای اسفند شعی میکنم شوهرمو راضی کنم. اسفند هم آخه بدو بدو آخر سال هست و کلی مساله