تاپیک های قبلیمو بخونید میفهمید گفته بودم شخصی که خیلی عاشقم بوده چندوقته کمرنگ شده ازقضا دیشب یه مسائلی پیش اومد رفیقش بدون اینکه بهش بگه اومد بهم زنگ زد که اره دارم طلاق میگیرم خودم(دروغ) به رفیقم گفتم دخترا همینن نرو بگیرش ولشکن یساله رو مخشم که بالاخره ولت کنه دیگه سمتش نری حالاهمین شخص کلی گندکاری توی گذشتش داشت و دروغ گفته بود به خانومش که تواولین دختر زندگیمی همیشه ارزوی خوشبختی براش میکردم به چشم برادری ولی واقعامن زجر کشیدم توی این رابطه برای هیچکسی بدنخواستم ازاونجایی که حس شیشم دارم و چندبار کارت مینداختم حروف اسم این آقا درمیومد ولی باورنمیکردم چون اصلا فکرنمیکردم اینطور ادمی باشه که زندگی یکیو خراب کنه منم دیشب بهش پیام دادم گفتم توکه زندگیمو خراب کردی اگه درستش نکنی منم خوبه برم به خانومت بگم تمومه واقعیتو منی که بی گناه زندگیمو بهم زدی بفهمی دردش چطوریه چندشب بود بخدا خواب نداشتم دیدم دیشب رفیقشو فرستاد که باهام حرف بزنه نکنم صداش میلرزید میگفت زنم نفهمه خواب به چشمم نمیادو.... ادم بی وجدانی نیستم و کاریم نکردم فقط بهش تذکردادم اما حقیقتا دیشب وقتی دیدم بی خوابی که نسیب من کرد نسیبشون شده باخیال راحت خوابیدم🦦😂