2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما که سه ساله عضوی احساس غریبی میکنیمن چی بگم😐

نه من سه سال پیش یه بار عضو شدم دیدم نمیتونم با جو اینجا کنار بیام رفتم😂

بعد الان که همه چی قطع شده دوباره اومدم اینبار میبینم اینجا مرد کمه احساس غریبی میکنم😂💔

چون.کیبوردمخرابه.بی.نمکم😐

بابا ملت حوصله ندارن ها بر میگردم یک چیز بهت میگم کیبورد خودت که هیچ جد و آبادتر اتومات درست میشه دیگه روم ریپ نزن 👍

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

دختر و پسر نداره بی نمک بی نمک البته یه چیزیم هست خیلی ها زمان میبره تا باهات اکی بشن

بله فرق نداره ولی برا من پسر بی نمک غیر قابل تحمل تره

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

بابا ملت حوصله ندارن ها بر میگردم یک چیز بهت میگم کیبورد خودت که هیچ جد و آبادتر اتومات درست میشه دی ...

من.دلیلمو.برات.توضیح.دادم😐

شما.نمیخوای.متوجه.شی.وگرنه.تا.الان.متوجه.شده.بودی

ادمی.که.خواب.نباشه.نمیتونی.بیدارش.کنی

بزوووور.خودتو.زدی.به.خواب.

یا.شایدم.IQ.اتون.پایینه.منظورمو.نمیگیری😐

😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز