2777
2789
عنوان

بچه دوم به بعد

199 بازدید | 21 پست

شما چندتا بچه دارید از دومی به بعد خواسته بوده یا نخواسته

اگه نخواسته بوده چطور باهاش کنار. اومدید

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من خواهرم ناخواسته بود داریم بزرگش میکنم آبنبات خونمونه

انشالا به سلامتی وزیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

یک عدد

به فکر دومی هم نیستم چه برسه دومی به بعد..

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
انشالا به سلامتی وزیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه

مرسی عزیزم

مادرم ۱۶ سال سقط و ناباروری داشت تا برادرم بدنیا اومد با فاصله کم دوباره باردار شد و خواهرم بدنیا اومد تو اون سالها اونقدر اذیت شد که فقط خدارو شکر میکنم لباش میخنده

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
دوتا دارم. دومی ناخواسته بود🥰همین دوتا کافیه

انشالا به سلامتی ودلخوشی بله کافیه

دوم به بعد؟؟.؟...؟؟؟؟؟؟واقعا چه فکری تو سرتونه؟

من نه

هیچ فکری هم توسرم نیست

یه سوال بود

[QUOTE=407313404]من خودم سومی بود 🗿 آرزوشون داشتن دختر بود که خدا منو داد بهشون🧸[/QUOTانشلا به سلامتی یه جورایی عزیز کرده اید

مرسی عزیزممادرم ۱۶ سال سقط و ناباروری داشت تا برادرم بدنیا اومد با فاصله کم دوباره باردار شد و خواهر ...

خداراشکر