2777
2789
عنوان

کسایی که کات کردید

345 بازدید | 52 پست

منم یه ماهه کات کردم این یه مدت که اینترنت قطع بود حالم بهتر شد چون همش نمیرفتم اینستا چکش کنم ببینم فالوراش زیاد شده کم شده بخام با پیج فیک بهش ریکوئست بدم یا همش برم ببینم بلاکم کرده و حالم بد بشه

یا همش پستای اینستا رو ببینم که اگه دوست داشت فلال کارو نمیکرو

یه جورایی فهمیدم چی باعث میشه حالم بد بشه 🙂💔

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی نتا درست بشه صدرصد دوباره این کارو میکنیباید همه روش هایی که میشه چکش کرد رو پاک کنیمثلا پیج فی ...

دقیقا ولی دست خودم نیست ولی میدونم وصله و مثلا آلات داره با یه دختر دیگه چت میکنه دیوونم میکنه تمرکزم و از دست میدم

اره منم افسردگیم بهتر شد همش خودمو مقایسه میکردم میگفتم چرا پولدار نیستم منی که همه چی تمومم

کلا بنظرم اینستا و این برنامه ها که میشه با همه ارتباط گرفت مضره همین اینستا این آشغال و وارد زندگیم کرد و باعث شد از درسم و همه چی عقب بیوفتم

کلا بنظرم اینستا و این برنامه ها که میشه با همه ارتباط گرفت مضره همین اینستا این آشغال و وارد زندگیم ...

اره بابا جنس مخالف کلا تو مخی میشه واسط هرچی ازش دور باشی زندگیت سالم تره

درس میخونم واسه اونم باید تمرکزم بالا باشه

از من به تو نصیحت از همجنس من ابی گل نمیشه الکی وقت خودتو هدر نده باهاشون زمانش برسه زندگیت اوکی شد به اهدافت رسیدی انقدر موقعیتای خوب میان سمتت میگی ای بابا برا چی رفتم سمت این ادما

از من به تو نصیحت از همجنس من ابی گل نمیشه الکی وقت خودتو هدر نده باهاشون زمانش برسه زندگیت اوکی شد ...

اره دیگه ایشون کامل بهم ثابت کرد

فقط تنها مشکلم اینه خیلی فکر میکنم چرا اینکارو کردم چرا بهش اعتماد کردم و... که کاریش نمیشه کرد باید بچسبم به درسم هر طور که شده