2777
2789
عنوان

طلا یا

115 بازدید | 11 پست

من یکم طلا دارم بچه ها نمی تونم باهاش خونه بخرم

راستش حیفمم میاد باهاش ماشین بخرم

بنظرتون طلا ارزون میشه؟

دوباره ضرر می کنم؟

این طلا هارو تو این مدت با عرق پیشونیم خریدم واقعا درسته کمه ولی یه عالمه زحمت کشیدم دوس ندارم ضرر کنم واقعیتش

بنظر شما چیکار کنم

همه می گن تا گرونه و نکشیده پایین بفروش الان

خب بفروشم چی بخرم؟؟

اصلا نفروش

اللن کف قیمت طلاس

اگه تونستی بازم بخر

اردیبهشت تا ۲۲ میرسه بنظرم

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهل گرم

اینو از من داشته باش، در اینده پول ارزشش رو از دست میده و تنها چیز ارزشمند طلاس تا میتونی طلا بخر و جمع کن

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

وقتی باهاش نه میتونی خونه بخری نه چیز دیگه و برنامه ای نداری چرا میخوای بفروشی؟؟؟طلا هیچوووووقت پایی ...

بخدا این مدت انقد کار کردم حیفم میاد ضرر کنم چه می دونم یکی از دوستام فروخت زمین خرید باهاش

ولی من دلم نمیاد

بخدا این مدت انقد کار کردم حیفم میاد ضرر کنم چه می دونم یکی از دوستام فروخت زمین خرید باهاشولی من دل ...

اگر پول اضافه داری می تونی بفروشی یه باغ با ارزش بخری ولی اگر چیزی نداری که روش بزاری نفروش