2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین خاطره شیش سال پیش که با رفیق هندیم اشنا شدم و تا الان هنوز بهترین دوستمه و یک روز حتی یک روز نشده به من صبح بخیر شب بخیر نگه کل روزشو برام تعریف نکنه حتی روزایی که نت قطع بود هروز بهم پیام میداده☺️الانم ک دیگه قراره شوهرم بشه

بدترین خاطره هم این بود که بعضی گروه دوستای مجازیم از هم پاشید و دعوامون شد😂

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов

یک بار خیلی سال پیش یکی دایرکت داد اصل(اینستا ندارم درکل فقط نصب کردم ببینم چجوریع بعد پاک کردم )منم نوشتم بله؟!

نوشت دختر دهاتی هنوز نمیدونه اصل چیهicon

بعد به دوستم گفتم گفت ینی اسم و سن .... میخواسته

نمیدونم این قبوله یا ن

از روبیکا استفاده نمیکردم خیلی وقت بود چکش نکرده بودم بعد دیدم دوستم زنگ زده میگه هک شدی یک پیامهای خیلی زشت فرستاده بود برای تمام شماره هام منم سریع درستش کردم مجبور شدم از همه معذرت خواهی کنم بگم که هک شده بودم خدا ازش نگذره

دفعه های اول دستم میخورد در حالت دراز کش که بودم از خودم فیلم میگرفتم خدا بهم رحم کرد😂😂🤣

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

تو اینستا یه دختره بود عکس و فیلمای یه دختر خارجی میذاشت، جالبیش این بود همه ازش طرفداری میکردن خیلیم معروف بود تازه فالووراش از خود دختره بیشتر بود حدود ۲٠٠ کا فالوور داشت، منم یه روز دیگه اعصابم خورد شد رفتم کامنتاش پیج خود دختره تگ کردم گفتم این پیج فیکه.

آبروش رفت همه هم ازش متنفر شدن پیجشم بست

آره خلاصه خیلی حال داد😭😂

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

تو اینستا یه دختره بود عکس و فیلمای یه دختر خارجی میذاشت، جالبیش این بود همه ازش طرفداری میکردن خیلی ...

همون دختره که بدنسازی میکرد ؟ اناهیتا؟ اخه اونم زیاد تو کامنتاش میدیدم این فیکه

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов

@drchef چشمای کورتو باز کن امضامو بخون مرتیکه بیکار خاله زنک این موقع صبح اومده لا لوی زنا

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️