2821
2789
عنوان

مبلغ عیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 27 پست

ما امسال تصمیم داریم به کسی عیدی ندیم بقیه هم میدونن دیگه که وضعمون خوب نیست خونه خریدیم کلی چک داریم که باس پاس کنیم . اصلا بدم میاد نه کسی به بوم عیدی بده نه من به بچه های دیگه بدم . حالا بچه منم یکی هست ولی بقیه دو سه تا هست . به هر کدومش که بدیم اونا ی برابرشو به بچم میدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه بابا خوبم هست

میتونی بری بازار

عمده برا پسرا جوراب بخری

برا دخترا کلیپس

کادو کنی و بدی

هم قیمت رو نمیفمن

هم شیکه

هم دست خالی نرفتن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
من برای دخترها هدیه خریدملوازم التحریر گوگولی و برچسب ایناواسه پسرها رو هنوز باید فکر کنم

نفری چقد شد؟!اخه مثلا یکیشون ۲۰سالع اس یکی ۴ساله.سخته هدیه

ببخشید ولی چه بیکاریا تو این زمونه به نوه عمو و عمه ..کادو میدی اونم خودت مستاجری نکن خواهر

اخه میریم خونشون و اوتا هم میدن.پنجا تومنم چیزی نیس که واقعا🥲

نفری چقد شد؟!اخه مثلا یکیشون ۲۰سالع اس یکی ۴ساله.سخته هدیه

این سری تعداشون چون کمه واسه هر کدوم دو سه قلم چیز میز خریدم، نفری بالای صد و سی تومن اینا شد

مثلا برای کوچولوهاشون بسته مدادشمعی کودک گرفتم ازینا که فقط رو کاغذ رنگ میده

بزرگترها خودکار و هایلایتر دارن

ولی خب مثلا یه روانویس فانتزی تکی هم هدیه خوشگلیه که در حد بیست تومن ایناست

من یه سری حدود سی تا خودکار از باسلام گرفتم، سرچ کن خودکار کلیکی فانتزی

اونا هم طرح دخترونه دارن هم پسرونه، خیلی هم کیفیتشون خوبه و خوشگلن، خودم و مامانم هم ازشون برداشتیم حتی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز