2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فی تر نمیخواد که گوگل وصله

البته سایتهای داخلی همون موقع هم وصل بود قطع نبود که فقط باید از مرورگرهای ایرانی وارد میشدی یا از وب ایتا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فی تر نمیخواد که گوگل وصلهالبته سایتهای داخلی همون موقع هم وصل بود قطع نبود که فقط باید از مرورگرهای ...

خب وقتی نتونی وارد سایت خارجی بشی به چه دردی میخوره من کلی جزوه دارم تو تل

خب وقتی نتونی وارد سایت خارجی بشی به چه دردی میخوره من کلی جزوه دارم تو تل

منم حرفی از تل نزدم گفتم سایتای داخلی وصل بودن

این دیگه مشکل شماست میتونستین جزوه هاتونو سیو کنید جایی. اولین بار که نیست این وضعیت قابل پیشبینی بود

منم حرفی از تل نزدم گفتم سایتای داخلی وصل بودناین دیگه مشکل شماست میتونستین جزوه هاتونو سیو کنید جای ...

آخه سایتای داخلی رو میشد با ذربین رفت. وقتی میگن نت وصل شده به این معنی که شرایط مثل قبل شده و دسترسی داری به همه چیز .دوما این مشکل من فقط نیست مشکل خیلی از افراد که دسترسی به جزوه همشون ندارم و حتی نمیشه فایل ها رو ازطریق پیامک رسان های داخلی به اشتراک بزارین . هیچ وقتم اینترنت به این شکل قطع نشده بود که حتی نتونی تو پیام رسان داخلی پیام بدی .

الان من نمیدونم تو از چی میسوزی حرف حق آنقدر سوزش داره🤣🤣

اگه دانشجو بودی میفهمیدی.

آخه سایتای داخلی رو میشد با ذربین رفت. وقتی میگن نت وصل شده به این معنی که شرایط مثل قبل شده و دسترس ...

من از چیزی نمیسوزم ولی خداییش رو اعصابه اینهمه تایپیک در این مورد هر وقت وصل شد میفهمیم

قبلا هم اینجور شده بود تقریبا یک ماه حتی پیام شخصی هم نمیشد داد حتی پیام رسانهای داخلی در بحبوحه ی شهادت حاج قاسم و حمله عین السعد و هواپیمای اوکراین تو همین ایام بود به نظرم

من از چیزی نمیسوزم ولی خداییش رو اعصابه اینهمه تایپیک در این مورد هر وقت وصل شد میفهمیمقبلا هم اینجو ...

خب به ما هم حق بده اصن یه جوری این اینترنت با زندگی آدمای این دوره عجین شده که من تو این چند روزه فکر میکردم دیگه ما اصن وجود نداریم.حالا خوبه کار من نت واینا نیست اما خیلیا کارشون با اینترنت بود ولی ضرر دیدن.